Hovedgærde & gardin ideer til en lille pige

April 11

Hovedgærde & gardin ideer til en lille pige

Dekorere en lille piges værelse ved hjælp af alle hendes foretrukne farver bundet sammen i et tema, hun vil elske. Mange små piger nyde blomster, sommerfugle, feer, ballerinaer og dukker. Disse elementer egner sig til en smuk rum fuld af bløde farver og tekstiler. Bære disse temaer over til headboard og gardiner til de sidste hånd til en smuk soveværelse.

Hovedgærde ideer

Hovedgærde kan være en del af strukturen seng eller kan blot give en illusion af hovedgærde på væggen bag en seng. Nogle ideer til hovedgærder af træ, mur-bereden omfatter hegn, skodder eller gamle døre.

Hvis hegnet fungerer bedst for barnet, anbringe en sektion af Strejkevagt Fægtning på væggen bag sengen. Male hegn hvid og dekorere det med silke blomster guirlander sammenflettet i og blandt hegnet lameller.

Hvis du foretrækker skodder, vedhæfte flere af dem side af sider til væggen. Du kan finde gamle skodder på rode salg eller nye derhjemme Centre.

Hvis den lille pige har en fuld-size seng, overveje at bruge en trædør placeret på en lang side fastgjort til væggen bag hovedet af sengen. Maling af døren i farver koordinere med rummets indretning.

Hvis opbevaring er et problem, kan du tilføje et hovedgærde med opbevaring ved at installere en hylde på væggen over sengen. Læg bøger og dekorative elementer på hylderne, at binde i hovedgærde med rummets indretning.

Hænge et gardinstang på væggen bag sengen for at oprette et stof hovedgærde. Skub to stof paneler på gardinstang, overlapper dem i midten og binde dem tilbage til hver side med smukke gardin tiebacks.

Badeforhæng idéer

Holde vinduesafskærmning lys og ren og skær i en lille piges værelse.

Hænge ren og skær stof paneler fra simple gardinstænger til at dække vinduerne. Hvis lysstyring er et problem, montere en lys-blokerende skyggen bag tynde.

Knytte bånd i varierende længder langs toppen af de stejle paneler med lim. De skal hænge lodret over paneler til en ekstra designer look.

Installere en gardinstang over de stejle paneler med dekorative korsblomster, der koordinerer med indretningen. Købe en lang længde organza stof og pak det løst omkring den dekorative gardinstang for en instant valance. Sørg for, at stoffet hænger jævnt langs de udvendige kanter af vinduerne.

Vedhæfter en krans af silke blade og blomster over organza stof tilføjer farve og interesse til vindue belægninger. Overveje at hænge en streng af små, hvide lys ind og ud af de blomster garland for herlige indslag, der vil blinke når lysene er dæmpet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com