Hovedgærde ideer ved hjælp af en gammel dør

February 27

Genanvendt møbler giver dig et særskilt stykke, du ikke vil se andre steder. Gamle døre af forskellige stilarter give dig en mulighed for en hjemmelavet hovedgærde. Uanset om du har en gammel dør fra dit eget hjem eller finde en del på en garage salg eller Genbrugsbutik, genanvendt døren hovedgærde er ofte mindre dyre end masseproducerede hovedgærde og har langt mere karakter.

Døren stilarter

Næsten enhver form for døren fungerer som base for et hovedgærde, herunder gamle closet døre, indvendige døre, antikke døre og franske døre. Tjekke kælderen og loftet for gamle døre, som du eller en tidligere ejer fjernes, du kan genbruge i hovedgærde. Sparsommelighed butikker, garage salg og arkitektoniske bjærgning butikker er muligheder for at købe gamle døre for dit projekt. Lede efter døre, der passer til stilen i dit værelse og har forskellige karakteristika om dem. For eksempel kan du vælge en antik dør med flere paneler i det.

Retning

Den retning, hvor du installerer dørene påvirker udseendet af hovedgærde. For en traditionel, lavere hovedgærde, montere døren på væggen vandret. Døre kommer i forskellige størrelser, så du ønsker at måle bed først for at sikre døren du vælger er mindst så bredt som sengen. Alternativet er at montere dørene lodret. Denne mulighed kræver mindst to døre side-by-side, hvis du ønsker dem til at se velafbalanceret og stræk i bredden af sengen. Indstillingen lodret montering tilbyder dramatisk højde på hovedgærdet.

Afsats

En ledge langs den øverste kant af døren gør det ser mere som en faktiske hovedgærde. En simpel mulighed for at skabe udseendet af en afsats er at tilføje tyk crown molding langs den øverste kant af døren hovedgærde. Hvis du foretrækker en mindre udsmykkede afsats, simpelthen nail en bestyrelse langs den øverste kant til at oprette en shelflike kant, der er mindst en tomme tykkere end døren til at oprette en dekorativ udhæng.

Dekoration

De dekorative finesser er nøglen til at bestemme udseendet af den færdige hovedgærde. Vintage døre har ofte naturlige aldring, der giver dem et rustikt look. Hvis du bruger nye døre, men ønsker den vintage look, bruge en kæde eller en taske af sten til at slå op i træ. Antik medium hjælper også med at oprette en gammel, sprængning kig på maling. Stof paneler arbejde godt at dække døre, der har vinduesåbninger. Fjerne glas og fylde i åbningen med et stykke krydsfiner, trimmet til størrelsen af panelet og dækket med pladevat og stof til at tilføje blødhed til træ hovedgærdet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com