Hovedgærde lamper

February 9

Hovedgærde lamper

Hvis du nyder at læse i sengen, men ikke har plads til sengeborde og lamper, overveje at købe et hovedgærde lampen. Der er mange muligheder der passer til dit budget, hovedgærde stil og æstetiske præferencer.

Puck lys

For gavle, der indeholder reoler, overveje at installere puck lys. Du kan være bekendt med pucken belysning anvendes under køkkenskabe. Konceptet er ens; købe flere af disse lys og installere dem under toppen af hylden i dit hovedgærde. Puck lys er ikke synlige, men giver masser af lys.

Nogle puck lys skal være kablet. Hæft ledningerne i dit hovedgærde, så de ikke vil være synlig og køre dem ned på bagsiden til en strømkilde. En lettere mulighed er at købe batteriet drevne LED stick på pucken lys. Et sæt af tre er meget overkommelige og kan installeres på minutter.

Klip på lys

En af de mest almindelige hovedgærde lamper er klippet på lys. Disse lys virker med de fleste typer af gavle, og kan normalt kan justeres eller flyttet fra den ene side af sengen til den anden med lethed. Klippet på lys ofte ligner Skrivebordlamper og er tilgængelige i mange stilarter og prisklasser. Før du køber et klip på lys, måle tykkelsen af din hovedgærde for at være sikker på, at du vælger et lys, der vil passe.

Andre hovedgærde belysning optioner

Hvis du er i markedet for en ny hovedgærde, kigge efter modeller, der indeholder indbyggede lamper. For eksisterende gavle, som er vanskelige at passe med lamper, er der mange strip inventar, der omfatter to justerbare lamper og kan installeres over hovedgærdet. Der er endda trådløse muligheder for et renere udseende. Også overveje at installere væg sconces over dit hovedgærde.

For en mere traditionel lampe look, vælge halv-skygge hovedgærde belysning, kroge over rammen. Hvis du kan lide retro-look, Søg antikvitetsforretninger eller eBay for glas inventar fra 1930s eller 1940s.

Endelig, hvis din hovedgærde har nogle dybde, resulterer i en afsats på toppen, vil du kan muligvis finde en lille standardlampe at give læselys.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com