Hunde skrabe lædersofaer

July 7

Hunde skrabe lædersofaer

Din hund er et medlem af din familie, så du ikke kan noget imod, hvis det kan lide at slappe af på sofaen. I modsætning til mennesker, men er hunde uvidende om de skader, de kan gøre for at dine møbler. Lædermøbler er særligt modtagelige for ridser og rippe. Hunde med untrimmed kløer skrabe lædersofaer når de hopper eller spille i sofaerne. Du kan reparere disse ridser og derefter træne din hund til at holde dig fra din lædersofa til at undgå yderligere skader.

Anvende olie

Hvis din hund ridset let din lædersofa, kan du ordne skaden med olie. Anvende olivenolie eller orange træ olie til en blød, tør klud. Flytte kluden i cirkelbevægelser at massere olien ind i ridser. Denne proces reducerer synligheden af ridser. Alternativt, en uparfumeret hud fugtighedscreme eller lotion arbejder også for at minimere ridser.

Anvendelse af varme

Varm luft er en anden måde hen til lave ridser på din lædersofa. Tænde en hårtørrer med en justerbar temperatur. Direkte hårtørrer på din hånd i flere sekunder. Hvis luften brænder din hånd, drej temperaturen ned til den næste laveste niveau. Når den varme luft føles behageligt, peg hårtørreren på ridser på sofaen. Holde hårtørrer et par inches over sofaen og gnider ridser på samme tid. Varmen trækker farvestoffet i sofaen til overfladen, skjule ridser.

Opbevare jeres hund ned af sofaen

Når du har repareret ridser, træne din hund til at holde dig fra sofaen så du ikke behøver at bekymre sig om mere skade i fremtiden. Hunde reagerer godt på ros og godbidder. Vælge en simpel ord at sige, når du ønsker hunden hen til afvænne couch, såsom "off," "ned" eller "gulvet." Ikke ændre ordet, når du begynder at bruge det, da dette vil forvirre hunden. Når du ønsker hunden hen til afvænne couch, siger din cue ord og derefter kaste en af hundens foretrukne behandler på gulvet. Ros hunden, når det bliver fra sofaen og spiser omgås. Gentag denne proces hver dag for mindst en uge. Efter et stykke tid, fjerne eller reducere hyppigheden af godbidder. Hunden vil lære hen til afvænne couch når cue ord.

Klippe din hunds negle

Hvis du ikke ønsker at begrænse din hunds adgang til sofaen, kan du overveje at klippe sine negle. Trimning sine kløer kraftigt reducerer skade det kan gøre at læder. Brug speciel neglesaks, såsom guillotine trimmere. Spørg en partner til at hjælpe dig med at begrænse hunden, da de fleste hunde ikke kan lide at have deres negle, klip. Når du klipper negle, kun skære den hvide spids. Den lyserøde del af neglen kaldes rask og indeholder nerver og blodkar. Hvis du skærer hurtige, du vil gøre ondt hunden og neglen bliver bløde. Hvis hunden har sorte kløer, og du ikke kan se rask lave flere meget lille nedskæringer på spidsen af hver klo at undgå at beskadige hunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com