Hurtigt, nemt hjemmelavede tæpper

April 4

Mange år siden opfindsomme kvinder bruger til fletning deres egen tæpper fra rester af ubrugte materialer. Nu, disse "kludetæpper" betragtes folkekunst og sammensnoning tæpper er betragtes som en kunstform. Overraskende, det er meget nemt og sjovt at gøre. Flettede tæpper kan ikke vare så længe som uld tæpper, men de er meget smukke, holdbare og giver én en følelse af realisering når afsluttet.

Materialer

Indsamle gamle stumper af materiale eller gamle, slidte tøj--ark, skjorter og bukser alle fungerer godt. Skære materiale i strimler omkring 2 inches tværs. Hvis stoffet er tynd, gøre det bredere. Dette er at sikre alle fletninger selv. Du skal også bruge en stopning eller polstring nål, tyk tråd og en tøjklemme.

Fletning

Der er to skoler til at tænke på denne næste skridt. Nogle instruktioner sige at sy de lange strimler sammen for enden i hånden eller med en symaskine--at gøre tre meget lange strimler af stof. Rul derefter, disse lange strimler i kugler ligesom du ville gøre med garn. Andre instruktioner sige at sy dem sammen som du fletning. Dette kan få meget kedelig, da du altid standser dine fletning at sy enderne sammen. Enten måde fungerer godt.

Når du har afsluttet din lange strimler af stof, binde dem sammen til allersidst og sikre en seng stilling, spindel eller loop omkring et dørhåndtag eller et sted, der vil holde fletning, som du fletning de resterende strimler. Ikke bekymre dig om at slutningen, da det vil være trimmet senere. Tøjklemme kommer handy her til at hjælpe med at holde ned fletning.

Holde materialet stramt som du fletning strimler, som du ville fletning hår. Som du fletning, drej kanten af materialet i, så den rå kant ikke vises. Dette forhindrer optrevling. Når du er færdig, Deltag strimler sammen, og sy en diagonal søm over torvet; så trim overskydende.

Form tæppet

Form af tæppet bestemmes af denne første længde af fletning. Tæppet vil vokse på siderne og toppen i samme tempo som du form tæppet. For eksempel, hvis du ønsker en 3-foo tæppe, starter med en 1-foot fletning og pak det omkring sig selv. Det vil vokse ud til at være 2 af 3 fødder. For at gøre en oval tæppe, starter den første fletning 1/3 størrelse af, hvad du ønsker det færdige tæppe til at være. Hvis du ønsker en cirkulær tæppe, start med en 2 - til 3-tommer stykke, og pak det omkring sig til at gøre den størrelse, du gerne.

Sy

Syning gulvtæppet sammen er det sidste trin. Brug en stor tabel eller et gulv. En stopning nål eller særlige polstring nål værker til at guide slidbanen selv tykt fletninger. Bruge en heavy-duty tråd, og Snør det som du ville blonder en sko--frem og tilbage inde i fletning sløjfer---sy stykkerne sammen. Holde tæppet fladt som du sy, og tjekke det hver nu og da for at sikre det vil lægge fladt. Hvis du opdager en flæse vil det være svært at lave senere. Når du når til slutningen, omhyggeligt tack endestykke mod fletninger ved siden af. Tilbage til centrum, og tack at begyndelsen fletning til den næste også. Færdig.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com