Hurtigt voksende hæk-planter

December 11

Hurtigt voksende hæk-planter

Hedge buske er perfekt at plante omkring din ejendom line at holde støjende naboer fra at se du eller din værftet. En hæk kan også tegne fugle og dyreliv til at spise og finde ly. Folk plante hegn som et læhegn, at holde vinter vind fra susende rundt om deres huse. Uanset hvad din grund til at ønske at plante en hæk, chancer er du vil ønsker en, der vokser hurtigt og kræver lidt, hvis nogen vedligeholdelse.

Brændende tornebusk

Den brændende busk (Euonymus alata "Compactus") er en hurtig voksende hæk plante, der vokser i zoner 4 til 8. I sommermånederne, bladene er blå-grøn i farven, men i efteråret, bladene bliver til en brændende rød farve. Den brændende busk er tørkeresistente. Denne hæk plante tilpasses næsten enhver slags jord. Du kan plante den brændende busk i en del skygge, men hvis du ønsker en spektakulær rød farve i efteråret, plante dem i fuld sol. Den modne brændende busk vokser 4 til 8 fod i højden og har en bredde på 4-8 fod.

Nellie Stevens Holly

Nellie Stevens kristtorn (Ilex Nellie R. Stevens) er en hurtigt voksende holly, der vokser i zoner 6 til 9. Nellie Stevens holly gør en vidunderlig hæk for privatlivets fred. Denne hæk plante vokser op til 3 fødder om året og det trives på omsorgssvigt. Den modne Nellie Stevens holly vokser 15 til 25 fod i højden og er 5 til 10 fod bred. Denne hæk plante vokser i næsten enhver jordbundsforholdene og tåler tørke. Vokse Nellie Stevens i fuld sol eller halvskygge. Bladene blive en dyb grøn hele året og i vintermånederne, denne plante har røde bær, der tegner fugle og dyreliv til at spise.

Silkeblød kornel

I foråret har den silkebløde kornel (Cornus amomum) hvide blomsterklaser. Den silkeagtig kornel derefter producerer hvid og blå frugt mod slutningen af August, som forbliver på planten indtil tidlige efterår. Frugten tiltrækker forskellige vilde dyr og fugle. Den modne silkeagtig kornel vokser til 12 fod i højden, med en spredning på 6 til 9 fod. Denne hæk plante er hårdfør i zoner 3 til 8. Det vokser i en bred vifte af jord og foretrækker at vokse i fuld sol. Når bladene falder, ændres grenene til en rødlig lilla farve.

Rød Twig kornel

Rød twig kornel (Cornus sericea tidligere C. stolonifera) er en hurtig voksende hæk, der vokser i zone 2 til 9. Denne hæk plante kræver ingen vedligeholdelse. Rød twig kornel tilpasser sig ekstremt koldt eller varmt vejr temperaturer. Bladene er en dyb grøn i sommeren og i efteråret, bladene falde til jorden. Plante rød twig kornel i fuld sol for en smuk show med røde stængler i vintermånederne. Moden rød twig kornel vokser 8 fod i højden og er 8 fod bred.

Cheyenne liguster

Cheyenne liguster (Ligustrum vulgare ' Cheyenne) har blanke grønne blade, der forbliver på planten indtil slutningen falder. Denne hæk plante er hårdfør i zoner 4 til 8. Cheyenne liguster vokser 6 til 8 fod i højden og har en moden spredning af 4 til 6 fødder. Denne hæk plante tilpasser sig mange jordtyper og vokser godt i fuld sol til en del skygge. Cheyenne liguster er en tæt plante, hvilket gør det perfekt for en beskyttelse af privatlivets fred hedge.

Purpleleaf Sandcherry

Purpleleaf sandcherry (Prunus x cistena) træ har røde blade i foråret, men i efteråret, løvet viser at dybe rødlig lilla. Det er hårdfør i zoner 4 til 7. Purpleleaf sandcherry vokser 7 til 10 fod i højden og har en spredning på 6-8 fod. Plant purpleleaf sandcherry i fuld sol og sørg for at jorden er fugtig og veldrænet. Blomsterne er lyserøde hvide og duftende i foråret, og bladene er rød-lilla farve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com