Hurtigt voksende hæk rækker

June 22

Hurtigt voksende hæk rækker

Hække i landskaber er ikke kun en æstetisk funktion, men også en funktionel, når bruges langs ejendom linjer og drev, som skærme og for at skabe hindringer. En række prydtræer og buske er ideel som hække. Hurtigtvoksende planter er en fælles valg, da de opnår ønskede højder i kortere tid. Udvalg af hæk planter er bedst lavet efter formålet med hækken og den valgte plante tilpasningsevne til lokale dyrkningsforhold.

Silkeblød kornel

Silkeblød kornel (Cornus amomum) er en multi dobbeltskaft busk med en hurtig vækstrate. Busk tilpasser sig godt til en række forskellige jordtyper, herunder våd jord. Silkeblød kornel vokser til en moden højde på op til 10 fødder med en lige spredning og er hårdfør i USDA zoner 4 til 8. Busk foretrækker områder i fuld sol til halvskygge og blomstrer med flad top, hvide blomster i midten af foråret. Blomsterne er efterfulgt af blåsort frugt i sommeren. Frugten er begunstiget af egern, fugle og andre smådyr. Busk suckers kraftigt og er et populært valg for levende hegn.

Kinesiske liguster

Kinesiske liguster (Ligustrum sinense) er en hurtigt voksende hæk plante hårdfør i USDA zoner 6 til 9. Semi evergreen for stedsegrønne planter vokser godt i områder af solen eller nuancer og tilpasser godt til en række forskellige jordtyper. Kinesiske liguster vokser til en moden højde på 10-15 fødder med lige sprede og blomstrer med 2 - 3-tommer toppe af hvide blomster i slutningen af foråret. Blomsterne er efterfulgt af voksagtig sorte frugter, der tiltrækker fugle og holder langt ind i vinteren. Kinesiske liguster har 1 - til 3-tommer lange, blanke, mørke grønne løv.

Ged Willow

Ged pil (Salix caprea) er en løvfældende busk med en hurtig vækstrate. Ged willow udfører samt hedge træk som planten tåler kraftig beskæring, så du kan holde den i form og størrelse du ønsker. Planten kaldes også europæiske fisse-willow og er hårdfør i USDA zoner 4 til 8. Ged willow vokser godt i områder af sol til halvskygge og tilpasser sig en række forskellige jordtyper. Anlægget opnår en modne højde af 12-15 fødder med en lige spredning og bjørne 1 - 2 tommer rakler under tidlige forår. 2 - 4-tommer lange blade er mørkegrønne med grå undersider. Ged willow er ofte dyrkes som en lille prøve træ i landskaber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com