Hurtigt voksende stikkende vinstokke

September 14

Torne vokser på et væld af planter, herunder vinstokke. Vinstokke er planter, der udvikler lange stængler eller Stokke med en krybende, efterstillede eller klatring dannelse. Vinstokke falder i tre kategorier, afhængigt af anlæggets support system: slyngende stængler, slyngtråde eller luftrødder. Mange vinstokke er energisk, hurtig-voksende planter; nogle er invasive arter. Landscapers bruge vinstokke som baggrund planter, beskyttelse af personlige oplysninger skærme og skygge på dæk eller terrasser.

Mile-a-minute ukrudt

Mile-a-minute ukrudt (Polygonum perfoliatum) er en hurtigt voksende urteagtige årlige vin fra familien Polygonaceae. Denne invasive vinstokke vokser op til 6 inches om dagen. Mile-a-minute ukrudt har en afsluttende formation. Beliggende i fugtige områder, der modtager fuld sol, mile-a-minute weed likes vokser i habitater som felter langs kanten af skoven og stream korridorer. Denne asiatiske indfødte har små, åset torne, der peger nedad fra plantens stængler. Den alternative udelte blade er en lys grøn farve og blomsterne er små utydelige hvide blomster.

Vilde agurk

Vilde agurk (Echinocystis lobata) er en årlig urteagtig vin, der stammer fra Nordamerika. En del af familien Cucurbitaceae plante vilde agurker udvikle forgrening slyngtråde, der understøtter vin. Denne energisk voksende plante blomstrer i våde steder som streambanks, vejsider og krat. Vilde agurker producerer 1 tommer lange frugter, der ligner små vandmeloner er omfattet af torne. De hvide stjerne-formet blomster af vilde agurken har seks kronblade. Bladene har 3-5 spidse, trekantede lapper at form på lange stilke.

Trailing Pacific Blackberry

Trailing Pacific brombær (Rubus ursinus) er en vildt voksende invasive vine med et afsluttende format. Tilhører familien Rosaceae plante, når denne blackberry vin 10 feet i længden og 1 fod i højden. Stænglerne er tynd og dækket med torne. Fra maj til juni, de slæber Pacific blackberry vin blomster med 1 til 2 tommer bred hvid til rosa blomster. De stedsegrønne blade har en ægformede form med en mørk grøn nuance på toppen og en lysere nuance nedenunder. I løbet af sommeren samle søde spiselige brombær på vin i klynger af ½-tommer frugter.

Greenbriar

Greenbriar (Smilax rotundifolia) er en woody stikkende vinstok indfødte til østlige USA Denne Smilacaceae plante familie medlem vokser lige til 30 feet i længden når knyttet til et træ og danner krat med sin hårde stikkende overdækket stængler. Greenbriar er en klatring vinstokke, der bruger slyngtråde som en støtteordning. De dybe grønne blade af greenbriar har en læderagtig udseende og 5-tommer lange afrundet til hjerte-formede blade. Fra April til August-denne hurtigt voksende vin blomster med små grønne blomster. Under faldet gennem vinteren blomstre blåsorte bær på vinstokken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com