Hus farver, der supplerer Redwood

December 22

Hus farver, der supplerer Redwood

Når det kommer til at vælge materialer til dit hjems ydre, kan redwood skabe en varm, rustikke look, der virkelig skiller sig ud. Redwood er tilgængelig som både sidespor og trim, så du kan bruge materialet til at give dit hjem en bjælkehytte føler eller blot accent stilen i dit hjem. Mens det kan give en dejlig look til dit hjem, kan du have svært ved at regne ud hvad udvendige farver til at parre med din redwood sidespor eller trimme. At tage gætteri ud af det, høre farvehjulet og finde nuancer, som komplementerer de varme toner findes i redwood.

Grøn

Fordi det har røde toner, redwood de fleste komplementære farve er grøn, den modsatte farve rød på farvehjulet. Men for at undgå en nuttede jul look til dit hjems ydre, ikke brug en lyse kelly grøn med redwood sidespor eller trim. I stedet vælge en rigere nuance som jæger eller skov grøn. Du kan også prøve en blødere farve som salvie eller endda en grå-grøn.

Blå

Lige ved siden af grøn på farvehjulet, blå er en anden farve, der supplerer redwood sidespor eller trim. Bruger alt for lyse en blå til dit hjems ydre kan være en fejl, men så prøv mørkere nuancer såsom navy eller kobolt. Blå-grå toner også arbejde godt med redwood, og du kan vælge en Kornblomst blånyance hvis du foretrækker en lysere tone.

Gul

En anden måde at finde farver, par godt med de røde toner i redwood sidespor eller trim er at kigge på farver der falder ved siden af rød på farvehjulet. Med lignende varme toner, gul er en ideel mulighed for udvendigt for et hjem at funktioner redwood. Gyldne nuancer og at læne mod orange, såsom okker, er attraktive muligheder. Du kan også vælge en cremet gul nuance med varm eller neutral undertoner foretrækker du en blødere look.

Orange

Som gul falder orange ved siden af rød på farvehjulet, hvilket gør det et ideelt valg for udvendigt i et hjem med redwood funktioner. Du bør undgå græskar orange, men som kan kigge alt for skrigende og stærk på ydersiden af et hjem. Holde sig væk fra orange reds så godt, som kan matche redwood alt for godt. I stedet vælge terracotta nuancer, der har et skær af brunt til dem eller endda lettere fersken toner.

Hvid

Når du er i tvivl med din redwood eksteriør, gå med hvid. Som en neutral, hvid par godt med alle farver og giver en frisk og sprød look, der lyser udseendet af dit hjem. Hvis hvide er for skarp til din smag, fløde eller elfenben arbejde lige så godt. Du kan selv vælge hvide nuancer, der har gule eller orange undertoner til en supplerende varme look.

Brown

Som hvid, brun tjener som en neutral, når det anvendes til dit hjems ydre. Det par godt med redwood, fordi det trækker ud af de brune toner i skoven og supplerer de varme røde toner så godt. Du kan vælge en mørk brun eller gå med en lysere tan for en interessant kontrast. Som med orange, undgå brune nuancer at lean for tæt til rød at undgå matcher redwood for tæt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com