Hus maling fjernelsesværktøjer

August 4

Hus maling fjernelsesværktøjer

En ny frakke af maling forbedrer et hjem curb appel og real estate værdi. Før du kan tilføje en ny frakke, dog skal du fjerne den gamle, stædig maling. Med både generelle formål og specialiserede maling fjernelsesværktøjer, kan gør det selv-boligejer fjerne tykt lag gammel maling og forberede et nyt look hjems ydre. Bliv fortrolig med værktøjer til fjernelse af maling og vælge dem, der passer til omfanget og omfanget af dit projekt.

Maling skraber

Maling skraber beskæftiger en skarp kniv til at skrabe malingen af træ, metal og murværk overflader. Mens innovative producenter har udtænkt en række unikke former og størrelser, fortsat grundlæggende maling skraber er en enkel, spatel-lignende trekant. En arbejdstager presser skraber mod en malet overflade, især sprødt og peeling paint, og skubber blade under et lag af maling. Blade's edge gouges under malingen og peels væk spåner. Maling skraber vinger kommer i både fleksibel og stiv sorter. Fleksibel knive fjerne maling fra blød, let beskadigede materialer, såsom træ. Stive vinger fjerner maling fra hårdt og tætte materialer som metal og murværk. Ud over de grundlæggende, lige kant male mange skrabere funktion point og kroge, som adgang til hjørner og svære at nå steder.

Højtryksrenser

Højtryksrenseren ekskluderer en stærk eksplosion af vand til skræl væk maling fra alle typer af overflader. Pres vandet kombinerer styrken af en luftkompressor med funktionen af en haveslange. Maskinen blander trykluft med vand og ekskluderer den resulterende strøm fra slutningen af en slange monterede spids. Den maskinoperatør dirigerer slange og spids mod en malet overflade og giver mulighed for blast af vand til at rive væk på lag af maling. For at undgå overdreven blemishing eller skade på en overflade, justerer operatoren maskinens pres til relevante niveauer efter overflade type. Bløde materialer, såsom træ, kræver lavtryk. Hårde materialer som murværk og metal, modstå højt tryk.

Sand Blaster

Den sand blaster, ligesom højtryksrenser, beskæftiger trykluft til at udvise sin ammunition. Og som det fremgår af dets navn, den sand blaster skyder en kraftig strøm af sand mod malede overflader. Ligner en højtryksrenser vand, en sand blaster spray af sand scatters fra slutningen af en slange monterede spids. Sand indlæser i et segment på maskinens boks-lignende organ. Diameteren af sandet bestemmer dets indvirkning på en overflade. Fint sand udfører lys maling fjernelse, mens grove sand tårer væk på en overflade for tunge stripping. En variation af den sand blaster, kaldet en "perle" blaster, sprays lille plast pellets i stedet for sand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com