Husbyggeri 101

March 7

Husbyggeri 101

Opbygning af et hus er et væld af arbejde og en stor ressource for både din tid og hårdt tjente penge. Sikring af alle relevante dokumenter i forbindelse med jord og tillader det, samt validering ry for din entreprenører, og designe interiøret og ydersiden af hjemmet vil være på din must-do liste. Hvis du bygger en låge eller privat community, er læring om lokale by-love et must-do så godt.

Jord og tilladelser

Rådføre sig med kommune og stat, hvor din nye hjem er placeret og bede om en hjem-bygherrer informationspakke. Mange jurisdiktioner har disse klar til nye hjem ejere og bygherrer i et område, der besvarer spørgsmål relateret til erhvervelse af tilladelser og regler for bygning i arv zoner (hvis relevant). Disse kits også give oplysninger om relevante skatter og afgifter.

Stil af hus

En af dine store beslutninger vil være den størrelse og stil af hjemmet du vil bygge. Erhverve citater og sikre størrelse og stil af hjemmet du har til hensigt at bygge vil passe godt inden for dit samlede budget. Stilen i dit hus kan også afhænge af reglerne for boliger i området; i nye udviklinger, er potentielle hjem bygherrer ofte bundet af regler for størrelse og type af hjem, der kan bygges. I nogle områder, en mindste størrelse hjem kan være bygget-- og i andre områder, på grund af mange begrænsninger, der kan pålægges en maksimal grænse på størrelsen af hjemmet.

Arbejder med entreprenører

Leje entreprenører som bygherrer, blikkenslagere, elektrikere, er landskabsarkitekter og arkitekter, hjem en anden del af opbygningen af dit eget hjem. Nogle hjem bygherrer foretrækker at ansætte en virksomhed, der har en liste over velrenommerede personale på sin lønningsliste, og dette selskab administrerer entreprenør ansættelsesproces. Andre hjem bygherrer foretrækker at ansætte hver konsulent på deres egen, men hvis du gør dette, check ry for kontrahenten. Anmode om referencer; ringe til den lokale afdeling af din Better Business Bureau og sikre, at de er registrerede medlemmer af enhver gældende licensorgan. Du ikke kun vil jeres hjem hen til pass inspektion, men du også ønsker at garantere sikkerheden af din familie.

Boligindretning

At vælge den udvendige stil er blot en del af beslutningen stil under home-building proces: vælge køkkenskabe, gulvbelægning, hardware og bestemmelse af væggen farver og lys er alle på design must-do liste. Bestem dit budget for indvendige finish og vælge kvalitet på fællesareal gulve, badeværelser og naturligvis køkken kabinet. Hvis du ønsker at sælge dit hjem, er det almindeligt kendt, at bremse appel samt køkken og badeværelser hjælpe med at sælge huse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com