Huset design i 1700-tallet

June 24

Huset design i 1700-tallet

Attende århundrede hus design havde mindre af en middelalderlig udseende end det forrige århundrede; de ofte inkluderet skydevinduer, mindre stejle tagene og indeholdt en central Hall. Pejse var en nødvendighed, og de fleste 1700-tals huse featured rækker af windows arrangeret at optimere naturlig belysning. Arkitekter bruges typografier populariseret af arkitekter før dem, tilføje og ændre detaljer, indtil en ny arkitektonisk stil. Georgianske hus stilarter afspejles renæssance værdier og designs. Senere i 1700-tallet, græsk revival hus typografier hyldede til klassisk design af græske arkitekter.

georgisk

Udbredt fra år 1700 til 1780, trækker georgianske hus design sit navn fra England konger af æra. Vedtaget af amerikanske kolonister, var georgiske huse designet så længdeakse løb parallelt med gaden og havde symmetrisk fronter med posten i midten og to vinduer på hver side af indgangen. To-etagers georgiske huse havde typisk en række fem vinduer på street-side anden historie. Huse, bygget i nord normalt havde en stor pejs på hjemmets center; Sydlige hjem havde to pejse i hver ende af huset. Gavl tag toppet mange tidlige georgiske huse, og kviste var også hyppig arkitektoniske accenter. Sen georgiske huse var mere omfattende, har afvalmet tag, der skråt til toppen af husets vægge og var afstivet af spær.

Federal

Federal huse, bygget i perioden amerikanske Federal lignede georgiske huse og indarbejdet stilen af Adam huse, opkaldt efter et par skotske brødre, der var arkitekter og indretningsarkitekter. Som tilpasset ved Colonial arkitekter, havde den føderale hus finere, mere indviklede detaljer end den georgianske hus, med tre-delt Palladio windows, udsmykkede lister og sidelights eller windows med en linje af små ruder sat lodret langs hver side af hoveddøren. Halvrunde vinduer var ofte placeret over hoveddøren. Nogle føderale huse featured dekorative kolonner ved indgangen og lige så dekorative tag hænger ud. Røde mursten var en fælles føderale hjem byggemateriale.

Tidlig klassisk genoplivning

Tidlig klassisk Revival stil huse opstod omkring 1770 efter den føderale stil peak, og blev bygget indtil græsk Revival styles blev populær i midten-til late1820s. Arkitekter lånt fra græsk og romersk arkitektur, ved hjælp af kolonner til verandaen støtte; ofte, var indgangsparti toppet med en gavl med en lille, halvcirkel vindue i midten. Tidlig klassisk revival huse var især populært i syd, og deres elegance og tradition kombineret til at skabe en iøjnefaldende visuel erklæring. House fronter blev symmetrisk designet med den lange akse igen kører parallelt med gaden, men interiør var ikke så bestilte som dem i georgisk og føderale huse.

Græsk Revival

Som navnet antyder, var græsk revival huse designet ved hjælp af græsk arkitektonisk komponenter. Foran indgangen kolonner understøttes en pryd entablementet, der strækkes vandret over indgangen og var toppet med en gavl. Posten døre var almindeligt accent med rektangulære sidelights. For mange i kolonitidens Amerika repræsenteret stilen en pause fra England og et skifte til et mere demokratisk samfund. I modsætning til tidligere 1700-tals hjem står græsk revival huse på gaden gavl-først.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com