Huset ledninger typer

June 12

Huset ledninger køres i hele huset, inden væggene er lukket og hooked til alt fra afsætningsmuligheder og lyset skifter til surround sound-højttalere og varme- og kølesystemer. Hvis man ser på ledningerne i hjemmet, vil du bemærke, at de er belagt i forskellige farver. Dette er så du kan skelne mellem hver type.

Ledninger

Ledninger til huse leveres i enkelt kabler kombineret i kabler for nem installation i hele huset. Inden for kablerne er der Farvekodede kabler, herunder neutrale hvide ledninger, sort eller rød live ledninger og grønne eller nøgne kobber jorden ledninger. De fleste ledninger kører selv huset består af en af flere materialer. Du vil finde kobber ledninger og eventuelt kobber legeringer, aluminium og aluminiumslegering.

Kabel bruger

Kablerne er specielt lavet til bestemte funktioner, og kan omfatte en eller flere af de varierende Farvekodede kabler. Sorter af anvendelser for kablerne omfatter telefon, TV, magt, apparater, udgange og sikringer. Med kabler såsom TV, vil du finde fiberoptik inde samt elektriske ledninger. Apparatet kabler har ekstra live ledninger for mere magt.

Kabeltyper

Hvordan kablerne er lavet kan variere, afhængigt af hvor kablet har til at køre, og hvordan det bruges. Plastforede kabel, også benævnt ikke-metalliske, placeres kun i tørre områder hvor der er ingen fare for vand. Der er en ikke-metallisk, NMC, kabel, der er justeres, så den kan køres gennem mulige fugtige områder. Underjordiske feeder kabel er en vandtæt plast kabel skal bruges som navnet antyder, underjordisk; og pansrede kabel er lavet af en fleksibel metal, så det er noget varigt mod ekstra vægt samt varme. Endelig metal kabel er fleksibelt som pansrede kabel, men inkluderer en grundstødning ledning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com