Husholdningernes anvendelser for kul

October 29

Husholdningernes anvendelser for kul

Hvis du ikke har noget imod at få en lidt beskidt, skal du bruge kul til en udendørs grill eller kunstprojekt. Du kan også bruge kul som en prop i story-telling. Der er bedre muligheder for opvarmning og madlavning, men ved hjælp af kul til en særlig begivenhed kan bidrage til at skabe en rustik, nostalgisk stemning.

Grill

Oprette en brand pit i din baghave og sørg for, at det ikke er omgivet af græs eller blade, at kunne let antændes. Har en ildslukker, en spand med sand eller en spand vand i nærheden. Sted de letteste objekter i brand pit først, så de ikke blæse væk, efterfulgt af træ og kul, anbefaler webstedet Camping turist. Et lejrbål ring, sælges på udendørs butikker, er en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Denne ring fungerer som en mur rundt om ilden pit, så flammerne bo indeholdt i pit. Når du har dit brand gå i pit, grill din kød og grøntsager på en wire, brandsikre bakke med et håndtag.

Kunst

Bruge bidder af kul som tegning redskaber for et kunstprojekt i stedet for fancy eller dyre trækul kunst blyanter. Købe en tablet kunst papir, derefter bruge bidder af kul til at tegne som du ville gøre med farvede blyanter eller markører. Dette kan være en rodet projekt, fordi kul snavs og vil smitte af på fingre, hænder, ansigter og tøj. Kul er vaskbare, men holde messiness faktoren i tankerne.

Historien tid

Samle dine børn rundt om pejsen eller baggård brand pit for en ferie historie om kul. Der er flere børnebøger om kul, "The klump af kul" af Lemony Snicket, som fortæller historien om et stykke kul, der drømmer om at være en kunstner.

Bruge et stykke kul til at demonstrere ferie fortælling om Julemandens gave til drenge og piger, der er ulydige. Fylde en strømpe med slik og den anden med kul og bruge dem som redskaber for din historie.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com