Husholdningernes anvendelser for Tea Tree olie

April 8

Husholdningernes anvendelser for Tea Tree olie

Tea Tree olie er destilleret fra bladene af tea tree (melaleuca alternafolia.) Tea tree olie er et populært husråd for behandling af alt fra akne og skæl af gær infektioner, selvom den National Institutes of Health rådgiver nogen overvejer at bruge tea tree olie til medicinske formål for at konsultere deres læge, da ingen troværdige undersøgelser på behandling af mennesker med tea tree olie er blevet gennemført. Tea tree olie bør aldrig tages oralt. Nogle mennesker har rapporteret allergiske reaktioner, når tea tree olie kommer i kontakt med deres hud. Mayo Clinic rapporter, at tea tree olie har anti-mikrobielle egenskaber. De desinficerende egenskaber af tea tree olie gør tea tree olie nyttig i husholdningernes rengøring.

Desinfektion af renere

En opskrift på en hjemmelavet alle formål desinficering renere efterlyser et par dråber skålen væske og tyve dråber tea tree olie en pint varmt vand, blandes i en sprayflaske. Spray på overflader du ønsker at desinficere og lad det sidde i flere menuetter før aftørring ren.

Skimmel Killer

Til at dræbe mug mix 2 tsk tea tree olie i to kopper vand. Spray på mugne overfladen og giver mulighed for at indstille. Gentag efter behov.

Luftfriskere

Kombinere to til tre dråber tea tree olie med en pint vand i en sprayflaske og spray i luften som en luftfriskere. Fuld styrke tea tree olie har en stærk, astringerende lugt. Den fortyndede opløsning har en meget svag lugt, som forsvinder hurtigt.

Tøjvask

Tilføj ½ tsk tea tree olie til skive i starten af en vask til at dræbe bakterier i beskidt tøj. Tilsæt olie blegemiddel dispenseren eller vandet efter vask er startet. Ufortyndet olie kan pletten tøj.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com