Husholdningsapparater, der bruger mest energi

April 5

Husholdningsapparater, der bruger mest energi

Apparater i en typisk amerikanske hjem forbruge omkring 20 procent af den samlede energi bruges i husholdningen. Opvarmning, bruger køling og vand hidsig den største andel, selv om alle disse estimater varierer afhængigt af placering og klima.

Apparatur, certificeret som Energy Star kompatibel har bestået en amerikanske regering certificering som værende blandt de mest energieffektive produkter tilgængelige. Ved lov, skal alle apparater solgt i USA omfatter et estimat af årlige energiforbrug og omkostninger.

Vaskemaskine og tørretumbler

Når det tages sammen, er vaskemaskine og elektrisk tørretumbler ofte de største forbrugere af energi i en typisk husholdning. Typisk forbrug er ca. 1800 kWH (kilowatttimer) elektricitet pr. år. Faktiske energiomkostninger kan variere efter region, men den amerikanske gennemsnitspris i 2009 var $0.117 pr. kWH, så disse to apparater har en anslået årlig udgift på $210. Der er ikke en stor variation i energiforbruget mellem forskellige modeller af elektrisk tørretumbler.

En gas tørretumbler har typisk et lavere energi omkostninger end en elektrisk tørretumbler, selvom dette kan variere fra område til område. Baseret på gennemsnitlige energiomkostninger, kan en gas tørretumbler spare 25 til 40 procent af total Tøjvask energiomkostninger.

Køleskab

Køleskabet forbruger den næsthøjeste mængden af energi i en husstand. Den typiske hjem køleskab bruger ca 1100 kWH (kilowatttimer) eller elektricitet pr. år, som til en pris pr. kWH for $0.117, vil bruge $128 værd af energi.

Design af køleskabet, specielt antallet og længden af døråbninger, vil i høj grad påvirke dette skøn. Nyere modeller er typisk mere effektivt end eksisterende modeller på grund af avancerede motor og afkøling teknologi, øget isolering og køligere belysning.

Generelt bruger større kapacitet køleskabe mere energi end mindre enheder, selv om størrelse ikke er direkte proportional med energiomkostninger.

Opvaskemaskine og komfur/ovn

Opvaskemaskine og range/ovn bruger omtrent den samme mængde af energi, og er bundet til tredjepladsen. Hver af disse apparater bruger ca 600 kWH elektricitet pr. år i en typisk husholdning, selv om disse tal kan variere meget afhængigt af hyppigheden af brugen. Den årlige energi for hver af disse apparater koster ca $70.

Hyppigere brug af opvaskemaskine og udvælgelse af høj temperatur vask og opvarmet tør cyklusser kan øge energiforbruget betydeligt.

Gas komfurer og ovne generelt koster mellem 10 og 40 procent mindre om året i energi end deres elektriske kolleger, afhængigt af de lokale energi-priser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com