Husholdningsbrug stoffer, at frastøde flyvende insekter naturligt

February 20

Husholdningsbrug stoffer, at frastøde flyvende insekter naturligt

Trods manglende solid forskning at bevise at naturprodukter frastøde flyvende insekter---både uden for og i---mange mennesker henvender sig til planter og husholdningsartikler til at hjælpe til at dæmpe skadedyr. På grund af manglende bevis og udvikle forskning, skal du bruge disse produkter i en trial-and-error proces. Nogle af disse produkter fungerer bedre end andre, ifølge videnskabelige undersøgelser.

Planter

Små, dekorative krukker indeholdende basilikum i dit køkken eller omkring dit hus kan hjælpe afværge flyvende insekter indeni. Basil er en plante kraftcenter kendt at afvise fluer og myg. Morgenfruer menes også at være skadedyr afskrækkende. Deres sommerlig farver kan gøre en god tilføjelse i dit køkken eller omkring dit hjem. Mange mennesker plante morgenfruer omkring deres have, fordi de er relativt skadegørerfrie, hvilket tyder på de frastøder skadedyr. Videnskab stadig mangler på hvorvidt de faktisk frastøder skadedyr fra andre planter, men de er kendt for at tiltrække gavnlige rovdyr såsom lacewings og mariehøns.

Æteriske olier

Flere æteriske olier er tænkt eller kendt til at frastøde insekter. Citron eukalyptus er almindeligt anvendt i kommercielle afskrækningsmidler. Syntetisk olie af citron eukalyptus fundet i flere insektbekæmpende med en "naturlig" etiket er anerkendt af Centers for Disease Control og forebyggelse. CDC advarer dog, at ren olie af citron eukalyptus ikke har været igennem den samme test som den syntetiserede produkt. Andre æteriske olier, der har vist mindst nogle insekt-frastødende egenskaber omfatte eucalyptus, mynte, pebermynte, rosmarin, citrongræs, kryddernellike, citronella og neem. Neem olie er en udbredte insekticider og fungicider for planter, samt. Aldrig Anvend ren, ufortyndet æterisk olie til din hud. Altid fortyndes og teste en lille del af huden før du anvender olien liberalt.

Hjemmelavede fælder og afskrækningsmidler

Igen, videnskabelige beviser, der mangler, men disse hjemmelavede tips og tricks kan arbejde. For at afvise fluer, wrap laurbærblade, eucalyptus og nelliker i små ostelærred pladser i nærheden af åbne døre og vinduer. For at gøre fluepapir, skåret strimler af brun håndværk papir, sættetid dem i en opløsning af en kvart kop sirup og 1 tbsp. hvid og brun sukker, så lad dem tørre natten over. Hænge dem flyve-tunge områder. Chili og hvidløg løsninger menes også at frastøde insekter. Stejle hvidløgsfed eller chilipebre i vand eller eddike til at gøre en spray.

Forebyggende foranstaltninger

Sanitet og udstødelse er de to nøgler til at kontrollere flyvende insekter i dit hjem. Sanitet er særdeles effektivt mod fluer. For at modvirke fluer fra ind i dit hjem, rydde op nogen steder, avl. Mange houseflies vil yngle og lægge æg i skraldespande og omkring stablet op retter og andre fødevarer. Uden en anstændig opdragelse site, vil fluer søge et andet sted at avle. For at modvirke pantry møl, forsegle din fødevarer i lufttæt containere. Plastposer og papkasser arbejde ikke; møl og deres larver kan stadig komme ind. Holde dine skærme stramme på dine vinduer og døre, og forsegle nogen andre områder hvorigennem flyvende insekter kan indtaste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com