Huskee græsplæne værktøjer

October 29

Huskee græsplæne værktøjer

Huskee linjen af græsplæne og udstyr til udendørsbrug er house brand af traktoren levere selskab, og fremstillet af MTD. Traktoren levere selskabets motto for brand er "Når der er arbejde at gøre, du skal outdoor power udstyr du kan stole på." Robust og pålidelig, Huskee er markedsført som en en no-nonsense mærke for hårdtarbejdende mennesker med jordnære værdier.

Huskee ridning plæneklipper

Den største Huskee Rider plæneklipper, LT 46, har en 46-tommer twin-bladet, 19 HK Kohler mod motor med en valgfri barkflis kit til rådighed. En to-års begrænset garanti gælder. Twin cam motor er designet til pålidelighed, ydeevne og magt. Andre Huskee ridning plæneklippere omfatter 42 inch 18.5 hestekræfter LT 42 med en Briggs og Stratton motor og 38 tommer 12,5 HK model, også med en Briggs og Stratton motor. Alle ridning plæneklippere fås kun i udvalgte traktor levering butikker.

Huskee Push Græsslåmaskiner

22-tommer Huskee gas-drevne push plæneklipperen har en 2 i 1 skære dæk, herunder en barkflis kit. Med en Powermore motor har denne walk-behind plæneklipper en let betjente seks position højdejustering. I overensstemmelse med traktoren levere kompagni, er motor designet til effektivitet, ren afbrænding, yderligere magt, reduceret brændstofforbrug og nem start. Push plæneklipper omfatter en to års begrænset garanti. En anden model, 21 tommer 3 i 1 høj hjul push plæneklipperen, omfatter en bagger og 9 position højdejustering, med AutoChoke no-prime start. Det er designet til brug på yards med kuperet terræn. Hverken model er til rådighed til salg eller forsendelse til Californien.

Huskee Dump vogn

Brug din Huskee ridning plæneklipper til at trække Huskee dump vogn. Denne 17 kubikfod og 1200 pund kapacitet dump vogn har en let dump frigivelse og aftagelig bagklap. Stål, ét stykke svejset krop dump vognen er 30 inches høj, 67 inches lang, 41,5 inches lang med 16 tommer hjul. Fås kun i butikkerne, ikke online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com