HVAC gør det selv-afløb linje Installation

February 23

HVAC gør det selv-afløb linje Installation

Central varme og air condition (almindeligvis kendt som HVAC til opvarmning, ventilation og aircondition) producere kondensvand på forskellige komponenter. Når kold fugtig luft kommer i kontakt med varme overflader eller varm fugtig luft med kolde overflader vandet kondenserer og løber fra overfladen. Denne kondens skal drænet fra HVAC-system, enten ud i gården eller til en kloak tap. Du installerer din egen VVS afløb linje er snarere blot selv om at få adgang til systemet kan tage nogle indsats.

Materialer

Noget så simpelt som haveslange knyttet til kondens outlet på HVAC simpel transportere vand væk. Det eneste problem med en slange er ekstrem varme og kulde i lofter, crawlspaces eller ude i fri kan føre til forringelse.

En anden mere omfattende materiale er kobberrør. Kobber er slidstærk, modstandsdygtig over for alle klima og kan være formet i forskellige figurer til at gå rundt om hjørner og gennem væg rum. Den ene ulempe at en kobber dræn er prisen. Kobber er relativt meget dyre i forhold til andre muligheder.

Endelig, PVC "hvid plast" slange virker meget godt for en HVAC kondens afløb. Billigere end kobber og mere holdbare end slange det tager kun et minimum af færdigheder til at installere og nemt forbinder ved hjælp af særlige PVC lim.

Routing

Hvis din HVAC-system er på loftet nødt du til at bestemme, hvordan til at dirigere afløb linje. Husk: alle afløb skal have en hældning ligegyldigt hvor lille. Flad afløbsrør indsamle vand, ikke dræne det. En god mulighed for at kører en kontinuerlig linje fra loftet til crawlspace gennem væg rum. Selvom mindre æstetisk tiltalende du kan altid åbne et lille hul i loftet væggen og køre afløb linje på en ydermur.

Udendørs og crawlspace HVAC-systemer er meget lettere at dræne. Være bare sikker på at dræne vand rute og at det ikke vil samle og vil fortsætte med at flyde væk fra huset. En crawlspace afløbet kan enten binde ind i de spændende køkken eller badeværelse afløb eller gå ud under crawlspace adgang dør.

Forsamling

Slanger har brug for nogen assembly, bare routing på ydersiden. Kobber kan være bøjet med en slanger bender at gå rundt om hjørner, men skal bruge hot tin lodde tilsluttes beslag til enten vinkler bøjninger eller til at forbinde to stykker sammen for mere længde. PVC skal bruge fittings og konfigureret bøjninger (to 90 graders beslag med slanger sektioner i midten til en 180 graders vending, osv.), fordi PVC kan være bøjet. Ved beregningen af PVC afløbsrør, men indstillingen hurtig lim går på ubesværet og vil besegle en passende hurtigt.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com