HVAC-System rengøring

May 23

HVAC-systemer har brug for regelmæssig vedligeholdelse og periodisk rengøring for at give luft, der er nogenlunde fri for forurenende stoffer. I almindelighed, behøver rengøring ikke at gøres meget ofte. Et system der ikke har været vedligeholdt eller som har haft skader skal rengøres. Enhver HVAC-system, der har været tæt på byggeri skal også rengøres.

Hvordan kan du afgøre, om der er behov for rengøring

Inspicér visuelt HVAC-system regelmæssigt. Check for snavs eller svampevækst. En lille mængde af støv er ikke usædvanlige og indikerer ikke behov for rengøring. En betydelig mængde af støv kommer fra forsyning kanalerne er udtryk for et behov for at systemet kan rengøres. Mikrobiologiske vækster, der er synlige er også en indikation af, at systemet skal renses. Finde kilden til forureningen og fjerne det før rengøring HVAC-system.

Rengøring støv eller snavs fra HVAC-System

En HVAC-system omfatter alle komponenter fra air's indgang til stedet, hvor luft decharge. Ifølge University of California miljømæssige sundhed og sikkerhed, bør en mekanisk metode anvendes til at løsne snavs eller støv og fjerne det. Brug en magt børste eller trykluft til at løsne snavs eller støv. I mindre områder, bruge hånd pensler. Brug en støvsuger til at fjerne støv eller snavs. Hvis området består af fiber-glass isoleret materialer, skal du bruge HEPA-filtreret udstyr i orden ikke for at beskadige systemet.

Rengøring svampe vækster fra HVAC-System

Rutinemæssigt desinficere og bruge et biocid på de køletårne. Dette reducerer de mikroorganismer, der kan vokse i dette område. Brug en kemisk sanitizer eller biocid VVS systemkomponenter såsom bredbånd. Bredbånd er nøglen til effektivitetsniveau for HVAC-enhed. Skyl grundigt spolen eller ethvert område, hvor kemikalier bruges. Kun en professionel skal bruge et biocid eller sanitizer i kanalsystem. Hvis svampen vokser i kanalsystem, bruge et rengøringsmiddel og en mekanisk metode til at fjerne svamp. Enhver porøse overflader, der har en svampevækst bør udskiftes.

Tips

Bredbånd på indendørs enheder bør renset af en professionel, som kølemiddel skal blive omdirigeret for at fjerne coil til rengøring. Brug ikke en encapsulant eller en belægning på HVAC-systemet før rengøring eller i stedet for rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com