Hvad Accent farve med lys grøn?

September 4

Hvad Accent farve med lys grøn?

Når folk ser grøn, omfatter fælles foreninger lykke, rigdom, natur og fred. Dekorere dit hjem med lys grøn kan hjælpe din familie at føle sig rolig og behagelig--følelser, en indbydende hjem bør inspirere. Selv om lysegrøn kan se pragtfulde i dit hjem, er for meget af én farve ofte overvældende. Du kan bryde op monotoni ved at vælge accent farver til at gå med lysegrøn. Henvise til farvehjulet til at finde no-fail accent farvevalg.

Pink

Rød og grøn er komplementære farver, fordi de er modsat hinanden på farvehjulet. Lysegrøn opnås ved at blande hvid med grøn; Pink er opnået ved at blande hvid med rød, hvilket betyder, at lige så røde og grønne supplerer hinanden, så lys grøn og pink, som er det væsentlige lys rød. Af alle farverne er pink den mest beroligende virkning, så det er det ideelle farvevalg for en afslappende værelse indretning. Denne farve parring er udbredt i romantisk home decor fordi farverne er der minder om foråret. Du kan accent lys grøn maling med pink trim eller bruge blomstret stof og tapet med lyserøde blomster til at accent en lys grøn farve ordningen. En lys grøn dug er smukt accent med pink lyseholdere, en vase med bløde lyserøde pæoner eller din bedste pink blomster-mønstrede Kina.

Gul

Gul og grøn er analoge farver, hvilket betyder, at gul sidder ved siden af grøn på farvehjulet. Fordi gul er en af de farver, der bruges til at lave grøn, det er et oplagt valg som en markeringsfarve for lysegrøn. Faktisk har du to muligheder: du kan parre lys grøn med en lys nuance af gul grøn eller accent det med en smøragtig nuance af gul. Når kombineret med de beroligende virkninger af lys grøn, kan en accent i muntre gule værelse har virkningen, at du både rolig og glad. Gul kan overvældende, så subtil accenter er den bedste mulighed for indretning. Prøv draperinger en lys grøn sofa med en kaste tæppe, der har en blød gule mønster. Accent en lys grøn mur med et maleri af gule blomster, som gladiolus, tulipaner, snapdragons eller roser.

Blå

Blå er den anden farve, der er kombineret med gule at gøre grøn og svarer til grøn. Blå og grøn er de mest almindelige farver i naturen, hvilket gør blå et naturligt valg for en markeringsfarve med lysegrøn. Du ønsker måske at eksperimentere med forskellige nuancer af blå, men lyseblå vil afbalancere pænt med lys grøn farve ordningen. Kroppen producerer beroligende kemikalier når øjet ser blå, men denne virkning ikke er så pålidelig, når blå overmander et værelse. En lys grøn og lys blå farve ordning ville være et passende valg for soveværelse indretning, fordi begge farver er kendt for at berolige folk. Du kan også optage dette farveskema i dit hjemmekontor; den beroligende virkning af blå hjælper folk fokus på opgaver, mens farve grøn hjælper med pacing din energi.

Hvid

Som en neutral farve, kan hvid bruges som en markeringsfarve med enhver anden farve. Dette er et enkelt valg for en accent farve, fordi hvid skal føjes til green at gøre lys grøn. Farven er forbundet med renhed, nye begyndelser, sikkerhed og renlighed. Hvid er den ideelle accent farve med lysegrøn for den boligejer, der foretrækker en tonet ned indretning eller for dem, der tilføjer visuelle interesse for deres hjem med tilbehør. Hvis hvide er for lys for din smag, kan du erstatte en creme farve eller en off-white skygge som æggeskal eller antik hvid. En anden mulighed er at bruge to accent farver, parring hvid med en anden koordinerende farve som pink, gul eller blå.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com