Hvad alder bestemmer, om møbler er antik eller ej?

July 16

Hvad alder bestemmer, om møbler er antik eller ej?

Antikviteter kan appellere til folk på mange niveauer. De har typisk æstetiske kvaliteter eller håndværk mangler i moderne møbler. Antikviteter kan også give historiske, kulturelle og personlige foreninger, at oprette et link til fortiden. Plus, de kan være investeringer, som potentielt gør ejere en masse penge. Det hjælper for at vide terminologi for den antikke felt at være en klog køber og ikke bytte for skrupelløse.

Definition af antikke

Ved lov er et antikt et element, der er mindst 100 år gammel, ifølge den amerikanske Federal Trade Commission. Nogle elementer, der ikke er så gammel som møbler kan defineres forskelligt. Biler, for eksempel, betegnes som antikviteter efter 25 eller 30 år.

Andre vilkår

Andre udtryk ofte forbundet med ældre emner omfatter samleobjekter, vintage og sjældne. Ifølge FTC er et samlerobjekt, hvad man har interesse i at indsamle. Mens en sækkestol fra i 1970 ' erne kunne betragtes som samlerobjekt i dag, er det ikke en antik eller endda vintage. En vintage samleobjekter er en vare, der er mindst 50 år gammel, hvilket betyder at en spisestuemiljø fra 1950erne ville være en vintage samleobjekter. Sjældne stykker kan have været gjort for den ekstremt velhavende eller har en usædvanlig form, farve eller design.

Reproduktioner

Gengivelser er lavet til at ligne stilarter fra tidligere epoker og er mærket reproduktioner. Men skrupelløse sælgere måske forsøger at passere off en reproduktion, eller "fake," som en ægte antik til de uforsigtige.

Pris Guides

Forbered dig på at købe antikviteter ved at læse og tage langs guidebøger med specifikke detaljer om stykker, fotos og gennemsnit detail priser, guider er typisk ikke kan give oplysninger om pris i forhold til et stykke tilstand eller placering. Nogle af de bedste pris vejledninger, ifølge Drexel University's ipl2, omfatter Kovel, som er meget grundig; Millers antikviteter pris Guide, som er omfattende og autoritative og omfatter antikviteter fra hele verden; og Warman's, som tilbyder en "år-in-review" for antikviteter og giver en hobby tendens rapport.

Populære stilarter

Populære antikke møbler stilarter omfatter i dag Mission (circa 1886 til 1930), der lægger vægt på håndværk og geometriske og robuste former. Denne stil er ofte fundet i huse Frank Lloyd Wright designet. Jugendstil (circa 1890 til 1930) funktioner blomster udsmykning, herunder tulip udskæringer og asymmetrisk, krum figurer. Stykker låne ofte glamour til et værelse, nogle henviser "Gamle Hollywood" glamour. Golden Oak (circa 1890 til 1930) er udsmykkede egetræsmøbler i Grand Rapids, Michigan. Møblerne inkluderet billig, praktiske elementer såsom stole, roll - top skriveborde, borde og bue-front vitrineskabe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com