Hvad andet end muldvarpe og Gophers graver huller i jorden og efterlader ikke snavs på toppen?

July 26

Hvis du har fundet et hul i din baghave og haven uden en bunke af snavs omkring det, det er let at tænke "muldvarp" eller "gopher." Men en række andre dyr kan oprette tilsvarende huller. Tricket til at opspore kilden er at se på størrelsen af hullet og hvor det er placeret.

En tommer Wide

Et hul, der er kun 1 til 1-1/2 inches lang kunne være foretaget enten af spidsmus eller mosegrise. Spidsmus er små gnavere ca 4 til 5 inches lang, herunder en tommer lange hale, med spidse næser og mørk pels. De grave tunneller i åben og træbevoksede områder, med en indgangen hul omkring en tomme lang. Mosegrise, eller eng mus, er brune og omkring 7 inches lang herunder en 2-tommer hale. Deres jordhuler tendens til at være åben områder nær tung vegetation med en indgang ca 1 til 1-1/2 inches lang.

To Inches bred

Frække jordegern og ground egern er normalt ansvarlig for huller, der er 2 inches lang. De er omkring 3 til 5 inches lang og brun, ofte med mørke striber langs ryggen. Chipmunks vil gøre indgange nær strukturer som vægge og klipper eller i pensel eller træbevoksede arealer. 13-foret ground egern ligner meget en chipmunk, bortset fra at den mangler de facial striber og halen er mindre behåret. Ground squirrel gør dens huler i åbne arealer med kort græs.

To til tre Inches bred

Norge rotter gøre indgangene til deres jordhuler lidt større end en chipmunk. De kan have flere burrows inden for deres område, hver burrow at have flere indgange. Norge rotter er ca 16 inches lang, lidt mindre end halvdelen af som er hale, og er grålig-brun i farven. De skaber huler nær eller under bygninger, woodpiles, buske eller papirkurven bunker nær en pålidelig vandkilde.

Fire Inches bred

Virker det kun passende, at den største gnaver fundet i Nordamerika--bisamrotte--gør de største huller. Moskusrotter bor altid i nærheden af vand, såsom en stream, sø eller marsk. Deres sortiment strækker sig over det meste af Amerika bortset fra dele af ekstremt syd- og vestkysten. Moskusrotter er omkring 18 til 24 inches lang, men kan være op til 30 inches lang, herunder en 10-12 tommers hale. Farve kan variere fra grå nuancer til brune og sorte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com