Hvad anvendelse til beskyttelse af støbejern Skillets på en glat kogeplade

December 26

Bortset fra rust, som er let afhjælpes, og eventuelt sprængning fra opvarmes for hurtigt over høj varme, er støbejern skillets næsten uovervindelig. De er ofte gået fra den ene generation til næste som en favorit stykke Køkkengrej, der kan gå fra køkken til lejrbål og tilbage igen med lethed. Så det er ikke en stegepande, der har bør for beskyttelse men glat glas kogeplade.

En vægtig sag

Glat cooktops er robust, hærdet glas, men sund fornuft bør være reglen. Heftig vægten af støbejern Køkkengrej, både arvestykke og nyere emaljeret mærker, præsenterer en bekymring. Ingen kogeplade garanti dækker de skader, der kan skyldes selv utilsigtet opgivelsen af en tung stegepande eller skødesløst fastsaettelse af det alt for stærkt. Mens ridser fra glidende en tung stegepande over glasset ikke kan påvirke effektiviteten, bliver de uinteressante.

Glat bund Køkkengrej

Producenter af glas kogeplade områder, såsom Maytag, anbefaler glat, flad bund køkkentøj med ingen kamme, hvilket er grunden til han kan være et bedre valg. Et par af testene vil hjælpe afgøre, om køkkengrej er glat nok. Prøv først at linealen test: Placer kanten af en lineal på tværs i bunden af gryden; Hvis der er ingen mellemrum mellem lineal kant og bunden af gryden, passerer den. Hvis stadig er i tvivl, boble test vil hjælpe: med brænder temperaturen på høj varme en tomme af vand i gryden og se boblerne danner som metoderne vand med kogende. Hvis boblerne er ensartet på tværs af panden, er det fint. Ujævn boblende betyder Hotte steder fra ringe kontakt mellem den pan og kogeplade.Haven Web tilbyder en anden måde at afgøre, om din oldemor stegepande er OK at bruge: køre din hånd på tværs i bunden; Hvis det føles glat vil det sandsynligvis være fint. Hvis du føler et par ru pletter, kan de sandsynligvis være gemt glat, som ikke vil såre stegepande.

Metal varme Diffuser

En varme diffuser, tilgængelig på mange køkken levering butikker, kan være den bedste løsning. Kaldes også en "flamme tamer", er en varme diffuser mest almindeligt anvendt til glas kogegrej på åben ild gas intervaller. Fordi diffuser fordeler varmen jævnt i hele bunden af gryden, bør du kunne forblive tro mod din støbejern stegepande, selvom det ikke passere den boble test for selv varme.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com