Hvad årsager gipsskillevæg i loft til knæk?

March 11

Når en potentiel hjem køber ser en derhjemme, er loftet et sted, der typisk gør opmærksom på. En attraktiv, velbygget loft tilføjer værdi til hjemmet, mens et loft, der er revner point til defekt arbejde og gør et hjem mindre ønskværdige. Revner på kanten af loftet og hele loftet stammer fra en række forskellige årsager, men disse problemer er relativt nemme at undgå ved at tage passende forholdsregler.

Drywall ark Installation

Et stort problem, der forårsager gipsskillevæg i loft at knække er når et installationsprogram bruger for få skruer til at holde plader af loft gips på plads. Ikke nok fasteners resulterer i revner på de udvendige kanter af gips plader, som disse kanter bære alle vægt plader mens de midterste dele af ark hænge.

Rum

Gøre sikker på gips plader butt op mod hinanden i stedet for at have store mellemrum mellem dem. Hvis store rum er til stede, du nødt til at øge mængden af fælles sammensatte du anvender på disse områder, hvilket øger chancen for at producere revner som følge af faldende. Fælles sammensatte skal være fugtig til at arbejde effektivt og holde revner fra formning.

Ekspansion

Tag spær og væggen studs typisk kontrakt og ekspandere i forskellige vejrforhold, så du kan spotte en sprække i det område, hvor en mur kommer i kontakt med et loft. Derfor undgå tilslutning arket gipsskillevæg i loft-område nær en væg tættere end en fod fra væggens kant. Dette tillader arket drywall nemt udvide og kontrakt uden at forårsage revner.

Tape og temperatur

Hold båndet, som dækker den fælles sammensatte du anvende mellem loft gips plader virksomhed mod denne fælles sammensatte. Kanterne af gips plader knæk hvis båndet ikke er sikker, fordi gips plader har en tendens til at flytte på egen hånd. Anvend ikke fælles sammensatte i kolde temperaturer eller høj luftfugtighed, som sammensat tager længere tid at tørre og ikke holde sig til drywall eller tape samt i kolde temperaturer. Alt for meget fugt holder fælles sammensatte fra grundigt tørring. Vedligeholde stuetemperatur på mindst 50 grader Fahrenheit før hængende loft gips plader. Undgå at bruge Rumopvarmere til tørre området, da disse enheder producerer fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com