Hvad årsagerne olie til lækage nedenunder en vaskemaskine?

February 4

Olie siver ud fra nedenunder en vaskemaskine er ofte forårsaget af en svigtende transmission. Transmission kører ved hjælp af olie, og som komponent aldre, det er mere tilbøjelige til at lække olie, der kan ende på dit vasketøj værelse gulv. Selv om ændringer har gjort at forbedre udformningen af en skive transmission at forhindre olie lækager, er utætheder stadig et problem med maskiner fremstillet før 1995, der stadig er der brug. Derudover kan olie undertiden lække fra andre komponenter, der kan falde på din maskine.

Transmission

En utæt transmission er mere almindelige med ældre skiver bygget før 1995 forud for institutionen i udbredt transmission designændringer, som de fleste apparat producenter gjorde at fjerne olie lækager. Men selv nyere vaskemaskiner ikke helt drypfri. Hvis en vaskemaskine tåler en rimelig mængde af vibrationer over en længere periode, kan den kraftfulde bevægelse skade dets komponenter, herunder den skive transmission, og påføre lækolie. Hvis du har mistanke om, at din vaskemaskine transmission er utæt, få vaskemaskinen serviceres.

Motor samling

Mest bolig vaskemaskiner har en motor samling, der opererer med olie meget gerne transmission gør. Hvis motoren fejler, kan det drypper olie, som kan samle under din vaskemaskine. Efter du opdager olie under vaskemaskinen, prøv at køre din skive på en rutinemæssig vask. Hvis efter igangsætning apparat, du finder, at vaskemaskinen vil ikke agitere eller spin, motor samling har sandsynligvis er fejlbehæftet. Kontakt en spændeskive tekniker til at evaluere den motor samling tilstand og undersøge olielækage.

Kugleleje

Fedt omfatter kugleleje støtte fælles for de fleste vaskemaskiner. Lejerne er generelt placeret i bunden af en top-loading vaskemaskine og giver sin tromme til at flytte i glat, sammenhængende bevægelser. Som bærende slidt, det kan drop spormængder af fedt, der ligner en brun, olie-lignende stof, som du kan se farvning gulvet under vaskemaskinen. Normalt, når kugleleje behov mere fedt, vil det knirke og sladre når tromlen propaganderer og spins. Inspicere kugleleje for at sikre, at det er omgivet af fedt, og smøre det hvis det er nødvendigt.

Tromle

Nogle vaskemaskiner har metal trommer, som kan ruste og rust som de bliver ældre. Hvis en tromme rustsvampe, kan den lække vand nedenunder vaskemaskinen hver gang du gør vaskeri. Ofte det vand, der siver fra en rusten tromlen er misfarvet og kan endda vises som olie ved første eftersyn. Kontakt en spændeskive tekniker til at undersøge vaskemaskinen. Hvis teknikeren bekræfter, at tromlen har tæret, kan du købe en ny skive som omkostningerne ved udskiftning af tromlen er omtrent den samme som prisen på en ny maskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com