Hvad årsagerne stående vand uden for karret med en vaskemaskine?

December 22

Hvad årsagerne stående vand uden for karret med en vaskemaskine?

Enhver række ting kan forårsage stående vand uden for vaskebalje af en vaskemaskine. For eksempel problemer såsom overbelastning af vaskebalje, den forkerte rengøringsmiddel eller en defekt komponent, kan alle forårsage en skive at lække vand. I de fleste tilfælde kan du løse problemet ved at ændre den måde, du bruger din vaskemaskine eller erstatter en forkert komponent. Før du kontakter en spændeskive tekniker, forsøge at lokalisere den nøjagtige problem og afgøre hvorvidt du er i stand til at løse problemet på egen hånd.

Den overloadede badekar

Undgå at lægge for meget vasketøj i din skive ad gangen. Placering af for mange varer i maskinen på én gang kan forårsage vand til overløb i karret og løber ud på gulvet. Derudover kan ikke vaskemaskinen effektivt rense tøj, når der ikke er nok plads til vand, sæbe og tøjvask at flytte rundt i karret. Anmeld din vaskemaskine-brugervejledning til Vaskeanvisninger. Ikke fylde karret til toppen med vasketøj, og i stedet lade mindst et par inches af plads på toppen.

For meget sæbe

Sørg for at du ikke bruger mere sæbe end hvad instruktioner på selve rengoeringsmidlet beholder du bruger anbefale. I modsætning til hvad du måske tror, ikke vil mere sæbe få tøj renere. I virkeligheden, hælde for meget sæbe i vaskemaskinen kan forårsage oversudsing, og kan resultere i vand siver ud fra karret. Desuden, aldrig bruge traditionelle vaskeri sæbe i en front-loading vaskemaskine. En front-loader bruger langt mindre vand end en konventionel foroven spændeskive, og kræver, at du kun bruger højeffektiv vaskemiddel, som med held renser tøj endnu holder suds til et minimum og forhindrer vaskemaskinen fra utætte.

Defekt vand indsugningsventilen

Hvis vand inlet valve forseglingen er brudt, er det muligt at finde vand siver ud fra karret og uden for vaskemaskinen. Vand indsugningsventilen åbner for at tillade vand at fylde karret, og lukker når karret er fuld. På grund af overskydende brug af maskinen, men ventilen kan enten stick eller kan bryde dens segl, som begge kan forårsage ventil til at dryppe vand hele tiden, selv når maskinen er slukket. Hvis du har mistanke om et problem med vand indsugningsventilen, kontakte en vaskemaskine reparation specialist for at vurdere valve's ydeevne og Udskift det om nødvendigt.

Beskadigede badekar

Hvis du opdager stående vand uden for vaskemaskinen, når maskinen kører, og er sikker på, at problemet ikke er relateret til brug, kan karret blive beskadiget. En balje kan bære over tid og udvikle en revne langs sin side, hvor vandet kan sive ud. Desværre, erstatte en dårlig balje er en forholdsvis dyr reparation. Hvis du kontakter en vaskemaskine reparation specialist og han bekræfter, at karret er utæt, kan du være bedrestillet erstatte spændeskive, især hvis apparatet er mere end 10 år gamle.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com