Hvad at plante i den perfekte have

January 24

En perfekt haven er fyldt med planter, der tilføjer skønhed til din ejendom. Spiselige Tilføjelser til haven giver friske fødevarer, der kan spises i sæsonen eller bevaret til brug senere på året. Ser til dine behov, ønsker og begær, som du vælger hvad at plante i din have.

Frugt

Frugten er en nærende og velsmagende supplement til den perfekte haven. Lille frugtplanter kan plantes i haven med minimal plads. Jordbær, hindbær, brombær og blåbær planter fungerer godt i et område, der kræver mindre end 1/4 hektar af rum. Frugttræer som æble, kirsebær og pærer som skal plantes fra 7 til 30 fod fra hinanden kræver en større voksende område. Omhyggelig planlægning vil tillade dig at vokse din foretrukne lokale frugt i din have.

Grøntsager

En fuld i jorden have, højbede eller forhøjede plantageejere vil give plads til familie-begunstiget grøntsager i den perfekte haven. Majs og pole bønner--sammen med vining planter såsom squash og agurker--dyrkes bedst i det større havearbejde rum. Ærter, bønner, kartofler og gulerødder er nemt dyrkes i kompakt områder og rejst senge. Forhøjede plantageejere på ben aktiverer den gartner, der har en mobilitet udfordring at dyrke tomater, radise og salat. Det er bedst at vælge vegetabilske planter og frø, der klarer sig godt i din voksende zone.

Blomster

Den bedste del af producerer dekorative blomster del af den perfekte haven er, at du har tid til at arbejde på det efterhånden. Plante tulipaner, påskeliljer og foråret pærer til at starte en konstant visning af blomstrer. Start med en favorit rosenhæk, spirea, clematis, Krybende floks bunddække, iris og andre stauder, som budgettet giver mulighed for. Fyld resten af blomsterhave plads med etårige planter, der blomstrer i hele vækstsæsonen. Tilføje mere permanente beplantninger i år, som haven modnes og fylder med blomstrer fra foråret til efteråret.

Vogtere af haven

Del din have af herunder urter og blomster som naturlige attraktioner, insektmidler og følgesvend planter. Citronmelisse er attraktive for bier, der samler pollen. Anlægget er også en følgesvend til din tomat afgrøde, som det hjælper med at øge væksten og smag af frugten. Urter og blomstrende planter er beskyttende ledsagere til din vegetabilske planter. Morgenfruer bør plantes hele blomst og vegetabilske senge at afværge mange typer af insekter og snegle. Lopper, myrer, kål sommerfugle og mus er frastødt af mynte, som vil beskytte mange af dine indbydende afgrøder. Holde bladlus væk fra din præmie roser med hvidløg planter. Duftende lavendel tiltrækker sommerfugle imens dobbelt told som en afvisende mod mus, møl og farlige flåter. Den perfekte haven er indbydende til bier, kolibrier og sommerfugle, mens det frastøder de mere ødelæggende skadedyr i området.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com