Hvad at plante i en overlevelse have

March 24

Hvad at plante i en overlevelse have

I sin mest grundlæggende forstand betyder overlevelse, opholder sig i live. Hvis du udvider definition til at omfatte et moderat niveau af sundhed og komfort, vil så de elementer, der er nødvendige for at overleve også udvide til også for at omfatte ting med psykologisk eller æstetisk såvel som fysiske fordele. Under disse omstændigheder vil en god overlevelse haven omfatter planter, som tilføjer smag, sødme eller farve samt dem, der lang-holder, rigelige og næringsrige. Hybride planter er sterile, så alvorlige overlevelse gartnere skal bruge open-bestøvet sorter for seed-besparelse.

Korn og bælgfrugter

Bønner, ærter og korn er korte fødevarer på verdensplan. Enhver ægte overlevelse have bør omfatte dem. Korn giver dig mulighed for at gøre mel til at bage, og selv ikke til den lille have, kræver mindre plads og er bekvemt vokset med små landbrugere. Sojabønner er alsidig og typisk pakke mere protein i samme rum. Majs er meget alsidige korn, der kan også bruges som en grøntsag. Hvis plads tillader, plante triticale, quinoa, havre, byg, rug eller boghvede til ekstra lang.

Stivelse afgrøder

Omfatte kartofler og søde kartofler. Begge disse stivelsesholdige rødder levere betydelige kalorier, og den søde kartoffel packs en række næringsstoffer, især vitamin A og beta-caroten. Sød kartoffel blade er også en fremragende grønne grøntsager friske eller kogte. Som tropiske indfødte, søde kartofler har brug for en lange, varme vækstsæson, men det enorme udvalg af almindelige kartofler giver mulighed for en bredere vifte af vækstbetingelser.

Bulk Foods

Pund for pund grøntsager som løg, squash, græskar, turnips, rødbeder, gulerødder og hvidkål tilbyder den største høst til den plads, der kræves. Mens orange og røde grøntsager bære det største vitaminindhold, alle er alsidig afgrøder og mange holder langt ind i vinteren uden behandling. Tilføje salt forvandler kål til sauerkraut for lang opbevaring, og squash og græskar gøre godt tørret, dåse eller syltede. For friske spise, og gemme dem i kælderen eller cool spisekammer. Græskarkerner gøre en god ristet snack.

Andre grøntsager

Tomater er sandsynligvis Americas favorit grøntsager og er nyttige som en overlevelse mad. De er lækre friske, gøre en velsmagende tørret snack og de let forarbejde til saucer, salsa, ketchup og pasta til konservesindustrien. Peber er næsten lige så nyttig, og hot sorter tilbyder en smule krydderi til en ellers kedelig overlevelse kost. Undgå voksende vandig grøntsager som meloner, agurker, salat og selleri. De pack få næringsstoffer og holder ikke godt. Vokse hårdføre, nærende greens som grønkål, sennep og persille til kan, tør eller spise friske.

Extras

Hvis plads tillader det, kan du prøve at voksende nogle mindre frugter som jordbær, blåbær eller kiwi, tilføjer sødme samt C-vitamin til kosten. Blåbær er også høj i antioxidanter. Urter giver din kost smag og sort og tilbyde ressourcer for formulere plantelægemidler. Stevia er en god plante til at vokse som en sukker erstatning. Ikke at overse blomster. Roser give C-vitamin-rige hyben i efteråret, og mange blomster, som nasturtiums og violaer, er spiselige.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com