Hvad at sætte i vandet for at holde Lime ud af min luftfugter

February 6

Hvis du har et hjem luftfugter for at sætte mere fugt i din luft, skal du bevare det ordentligt for at hindre, at denne lille maskine bliver en sundhedsfare. Mange mennesker køber befugtere for at lette problemerne med tørhed. Men uden en grundig og regelmæssig rengøring, indskud som kalk kan bygge.

Sikkerhed første

Afmonterer luftfugter fra din strømforsyning. Hæld alt vand i luftfugter tank og tørre de våde overflader af maskinen med en ren klud.

Krat tanken

Før hælde vand i tanken, du har brug at rense den. Rense en luftfugter om hver tre dage, ifølge Environmental Protection Agency. Fjern skalaer, film og indlån--såsom kalk--med en scrubber pensel og postevand, som du kan streame ind i tanken fra vandhanen. Desinficere tank med en producent-anbefalet renere eller en opløsning af 3-procent hydrogenperoxid.

Tøm tanken

Hæld vand og cleaner fra tank og ind i din vask. Stream vand ind i den tomme beholder og hæld det ud flere gange for at vaske væk alle de kemiske rester. Tør tanken ned med en ren klud, indtil det er tørt.

Fyld tanken

Hæld destilleret vand direkte ind i tanken. Dette er den bedste og mest effektive måde at holde lime indskud fra formning i din luftfugter. Du kan købe destilleret vand af kande eller flaske. Kigge efter den "destilleret" etiket, som ikke alle flaske vand er destilleret. En anden bedste mulighed er at bruge vand som du har deioniseret vand med en deionizing rod eller renset gennem et omvendt osmose system, der kroge op til dit vand system.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com