Hvad at sætte med blomstret gardiner

December 15

Blomstret gardiner er en traditionel måde at anerkende skønheden i naturen ved at bringe det ind i dit hjem. De kan give din indretning, et land smag eller en regal raffinement. Blomstret gardiner bør ikke overmande et værelse, så undgå parring dem med andre blomstermønstre. Vælg delikat, velvalgte supplerer at trække rummet sammen.

Binde dem tilbage

Pryde dine gardiner med charmerende slips-rygge. Vælge en farve fra mønster af din gardin og bruge det som farven på slips-rygge. Med land-stil blomster gardiner, overveje at bruge brede, flade knapper med din slips-backs eller frisk, skræddersyet buer. Hvis din blomstret gardiner er mere feminin, bruge blonder eller broderede slips-rygge. Hvis din blomstret gardiner er undervurderet, give dem et elegant touch med tasseled guld slips-backs eller endda røde.

Gardinstænger

Bruge stænger, der supplerer din blomstret gardiner. For land-stil blomster gardiner er lyse træ stænger eller smedejern sikkert valg. For feminin Blomster-mønstrede gardiner er smedejern stænger med dekorative kugler eller udskæringer for enden glimrende valg. Regal mønstre, messing eller mahogni er stænger altid et fint parring.

Tæpper og gulvtæpper

Når du bruger blomstret gardiner i et værelse, er det bedst at have en ensfarvet tæppe eller tæppe. Vælge en farve fra de blomstermønster og bruge det til tæppe eller tæppe. Eller du kan altid bruge en neutral nuance som æggeskal eller havregryn.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com