Hvad at vide når du køber apparater

April 3

Hvad at vide når du køber apparater

Processen med at købe en ny apparater kræver Avanceret planlægning, realistisk budgettering og tålmodighed for at holde fra at købe det første, du ser. Hvilke indstillinger der er tilgængelige for apparater har aldrig været større og nye valg, der kommer ud hvert år. Det kan være svært ikke at have hovedet vendt af et kønt ansigt, men altid Husk på, at et apparat bør sætte funktion før æstetik.

Udskiftning af ældre apparater

Den første ting at gøre, når du beslutter at gå på indkøb for et apparat er at give en lang, hård kig på den enhed, du vil erstatte. Nutidens apparater er alle meget mere energieffektive end dem lavet et par årtier siden. Ethvert apparat, der har givet dig service til mere end 10 år bør absolut betragtes som en kandidat til opgradering.

Energieffektivitet

Træf en beslutning baseret udelukkende på den upfront omkostninger af et nyt apparat. Gør forskning til at finde ud af gennemsnitlige strømomkostningerne i forbindelse med din nuværende apparat og faktor i den månedlige udgift, når man ser på de nyere apparater. Disse nyere modeller kan potentielt reducere din energi udlæg for sin brug af så meget som 50 procent, så hvad synes at være en meget kostbar investering kan faktisk tjene til at spare dig penge over at holde en ældre apparatet i det lange løb.

Apparatet størrelse Versus faktiske plads

Afgøre, om du ønsker at købe et nyt apparat baseret på nøjagtig bestemt model du overvejer. To 36-tommer bred køleskabe kan passe ind i den samme plads, men de kan også give en bemærkelsesværdig forskel i selve rummet. Forestille sig, hvordan apparatet vil passe ind i dit køkken plads faktisk anvendes. For eksempel, kan køleskab med en dør, der åbner lige ud i stedet for, og at siden skabe en trange fornemmelse når anvendes til layout af dit køkken.

Køleskab indstillinger

Gammeldags opførelsen af et køleskab med fryser enhed på toppen er ikke længere din eneste levedygtige mulighed. Vælg denne type for apparatet omhyggeligt moduleret til dine behov og fysiske evner. Hvis det ville være lettere for dig at bøje ned til apportere frosne fødevarer, investere i en model med fryseren ligger på bunden. Hvis du har tendens til at have lige store mængder af fødevarer i din fryser og køleskab sektion, gå med en side-by-side model. Hvis du er vant til at placere store emner som Pizzaæsker i køleskabet, vil du undgå de snævre grænser for en side fryser enhed.

Kompakt apparater

Hvis du ønsker at øge lagerplads i dit køkken eller bruge den eksisterende plads til en alternativ formål som et hjemmekontor, synes om at gå med mini appliance enheder. Du kan udelade nogle ekstra plads i køkkenet ved at installere en 24-tommer gas kogeplade snarere end en konventionel 30-tommer bred model. Kompakte størrelser er også tilgængelige, når du vælger opvaskemaskiner, køleskabe og ovne. Hvis din madlavning stil ikke nødvendiggøre standardstørrelser, kan du gøre meget bedre brug af køkken plads ved at vælge mindre apparater.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com