Hvad at vide når du køber en dunk støvsuger

July 6

Hvis du overvejer at købe en dunk støvsuger, er det nyttigt at vide hvad man skal kigge efter, når shopping og hvad de kan forvente når du bringe det hjem. Dunk tomrum kan være dyrt, så før du køber afgøre hvad du leder efter i et vakuum og om en dunk tomrum vil opfylde dine forventninger.

Fordele

Dunk tomrum, i modsætning til opretstående støvsugere er generelt menes at være det bedste valg for trægulve og fliser. Dunke er lettere i vægt og nemmere at bære op ad trappen, og deres små suge hoveder passer på individuelle trappe risers og under møbler. Dunke lange slanger kan du nå højt til at rense spindelvæv fra loftet og støv fra toppen af gardiner og persienner.

Ulemper

En ulempe, ofte forbundet med canister støvsugere er deres Tæpperens evne. Stolper har ry for at være bedst, når det kommer til rengøring dyb, tykke tæpper. Dog lukker beholder producenter hullet med særlige tæppe vedhæftede filer. Nogle mennesker finder dunke at være besværlige, som de kan støde ind i vægge eller møbler, som du trækker dem langs bag dig og deres slanger kan bliver fanget på møbler. Dunke støv kopper er normalt ganske lille og skal tømmes ofte.

Noter for allergikere

Hvis du eller nogen i dit hjem er tilbøjelig til allergier, ser for en dunk tomrum med en High-Efficiency partikelemissioner Air filter, kaldet normalt simpelthen et HEPA filter. HEPA-filtre er tilgængelige på nogle stolper, findes de oftere på dunke. HEPA-filtre kan være nyttigt at allergikere, da de suge og fælde 99,7% af støvpartikler og andre allergener, der er 0,3 mikron eller større i størrelse. Mens alle støvsugere har et filter af en slags, kan der uden en HEPA filter udgivelse støvpartikler tilbage ind i dit hjem.

Prissætning

Der er en bred prisklasse for dunk tomrum. En hurtig shopping søgning på internettet viser, at fra og med marts 2011 dunk tomrum er tilgængelig for omkring $50 mere end $ 900.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com