Hvad at vide når du køber en motorsav udskiftning kæde

January 30

Hvad at vide når du køber en motorsav udskiftning kæde

Når du køber en udskiftning kædesav kæde, skal du undersøge mange forskellige aspekter af din kædesav model, størrelse og den tilsigtede brug. Kæder er designet til at glide over sværdet og omkring drivhjul. Hvis kæden ikke passer din motorsav ordentligt, risikerer du at beskadige din motorsav og endnu værre, dine ben.

Bar størrelse

For at afgøre hvad du skal købe kæde, skal du først bestemme, hvilken størrelse bar du har. Guide bar længder gå op i intervaller af 2 inches og almindeligt spænder fra 10 til 44 inches i længden. Til at bestemme din bar længde, du skal måle skære længde, som er kortere end hele længden af linjen. Måle det fra spidsen af den fjerneste cutter tilbage til forsiden af saven, og der afrundes til den nærmeste tomme.

Kædelængde

Den nye kæden du køber skal passe til størrelsen af din guide bar. Til at finde længden af din gamle kæde Greve drevet links på den inderste ring af kæden til at bestemme nummererede størrelsen af din kæde. Fælles længder er 72 eller 56 drev links, der vil også blive markeret på pakken din nye kæde kommer i. Du vil gerne købe en ny kæde med samme længde.

Kæde Pitch

Måske en af de mest afgørende oplysninger, på banen i din kæde bestemmer størrelse eller afstanden mellem de enkelte drev links. Denne måling skal svarer netop til drivhjul og tandhjul på barens næse som drev kædeled skal passe stramt mod huller i hver tandhjul. Hvis drevet links er for lille til tandhjul, risikerer du at beskadige din kæde, drev links og dine ben. Du kan finde på banen i din kæde ved at måle afstanden mellem tre nitter--stifter, der låses tænderne sammen-- og dele dette tal med 2. Den mest almindelige pitch for boligejere er 3/8 tommer.

Kæden måler

Lige så vigtig som pitch, kæde gauge bestemmer tykkelsen af drivleddene, som skal svare til åbningerne på begge sider af den linje, der din kæde passerer hen over. For tynd en måler og du vil ødelægge din kæde; for tyk en måler og du kan ødelægge din bar. Du kan bestemme måleren ved at måle riller på baren eller tykkelsen af drev links. Fælles boligejer målere spænder fra.05 til.063 inches.

Dine ben er dyrebare

Ikke være billigt, når du køber nye kæder: bruge de ekstra penge til at købe høj kvalitet kæder designet til at arbejde hårdt. Billige kæder kan bryde ud på nitter og flyve tilbage i benene ved fuld hastighed, og hvis du ikke er iført skæring chaps, skaden kan være liv truende. Også, hvis du køber den forkerte størrelse kæde, forsøg ikke at tage eller tilføje drev links, som skaber også kæden til at bryde under drift.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com