Hvad at vide når du køber en ny Gasovn

May 5

Hvad at vide når du køber en ny Gasovn

Fra ristning kyllinger for familiens middage til bage kager du tjene ved særlige lejligheder, ser din ovn sandsynligvis masser af brug. Med ordentlig pleje og vedligeholdelse, kan moderne gas ovne sagtens holde i et årti eller mere, så det er vigtigt at vælge en, der kan opfylde alle dine madlavning behov for kommende år. Når shopping for en ny Gasovn, tag dig tid til at sammenligne forskellige modeller og funktioner til at finde den model, der passer bedst til dit liv.

Combo eller enkeltstående

Gas ovne kommer i stand-alone enheder designet bare for bagning, eller modeller, der kombinerer en Gasovn og kogeplade i en enkelt enhed. Mens vælge en separat Gasovn og kogeplade giver dig større fleksibilitet over hvor du skal placere dine apparater, vil du typisk betale en præmie for denne fleksibilitet. Købe en separat Gasovn og kogeplade koster et gennemsnit på $1.300 fra 2012, ifølge Consumer Reports, mens købe en kombination unit koster kun halvdelen, dette beløb.

Installation

Som du sammenligne gas ovne, overveje installationskravene til hver model. Fritstående enheder funktion færdige sider og har ofte en backsplash, så de kan placeres næsten hvor som helst i rummet. Drop-in eller væg ovne har ufærdige sider og ingen backsplash og skal være egnet inden for eksisterende kabinetter til at oprette et færdigt look.

Størrelse

Kapacitet af ovnen, målt i kubikfod, fungerer som en angivelse af, hvor mange mennesker du kan generelt koge for på én gang. Hvis du typisk forberede måltider for en til to personer, anbefaler Best Buy ovn måling 2-3 kubikfod. For tre til fire personer, kigge efter en kapacitet på 3 til 4 kubikfod. Hvis du rutinemæssigt tilberede måltider til mere end fire personer, vælge en ovn måling 4 kubikfod eller mere.

Funktioner

Gas ovne kommer i traditionelle enkelt ovn design, der tillader dig at koge ét element ad gangen, eller dobbelt ovn konfigurationer, som gør det muligt at lave mad to elementer i to forskellige temperaturer på samme tid. Dobbelt ovne gøre mest mening hvis du underholde ofte eller har en stor familie. Andre funktioner til at lede efter omfatter opvarmning skuffer og separat slagtekyllinger. For hurtigere og mere jævn madlavning, vælge en konvektionsovn, som bruger en lille ventilator til at distribuere varm luft omkring mad, som det kokke. Konventionelle ovne har ikke denne funktion, hvilket resulterer i mindre endda madlavning.

Rengøring

Valg mellem manuel og selvrensende ovne er i vid udstrækning et spørgsmål om personlig præference. Mens den ekstra isolering i en selvrensende ovn gør det mere energieffektive end en manuel enhed, bruger den selvrensende funktion mere end én gang eliminerer om måneden enhver effektivitet fordele i forhold til manuel ovne, ifølge Maryland Energy Administration. Husk på at selvrensende ovne er også skadeligt for fugle, så hvis du har pet fugle i huset, en selvrensende ovn ikke kan altid være din bedste satsning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com