Hvad at vide når du køber et nyt gasfyr

July 28

Hvad at vide når du køber et nyt gasfyr

Køb en gas ovn kan være en forvirrende proces. Men hvis ovnen i dit hjem er mere end 25 år gammel, det sandsynligvis ikke giver dig den mest effektive udnyttelse af dine varme dollar. På grund af US Department of Energy krav, kan du nu finde gasfyr med en 78 procent eller bedre effektivitet rating. Der kan være incitament du skal opgradere dit hjems ovn.

Typer

Beslutte, om du ønsker en tvunget luft gas opvarmning system eller et varmt vand varme system. De tidligere styrker varm luft gennem varme kanalerne i dit hjem. Varmt vand varme varmer vand og cirkulerer det gennem rørene i hele dit hjem. Det varme vand kakelovn derefter ind i forskellige værelser.Kig på de forskellige konfigurationer af systemer til at finde bedst til dit hjem. Typisk, en gas ovn består af et kabinet, der indeholder den varme brænder og varmeveksleren. En pilot lys eller elektronisk tænding varmelegemet på tænder og slukker.Vælg en udlagt gas varmesystem, hvis du har dele af dit hus, at du bruger kun en del af dagen. Det kan spare dig penge for at varme kun de vigtigste stuer i løbet af dagen og derefter varme soveværelserne om natten. Forskellige termostater regulere varmen i de forskellige dele af huset.

Omkostninger

Ved de indledende udgifter af et nyt gasfyr er. Tilføj til de anslåede udgifter til at drive det årligt. Nye enheder bør tilbyde en årlig brændstof udnyttelse effektivitet (AFUE) rating. Dette tal er forholdet mellem mængden gas, der går ind i systemet, sammenlignet med mængden energi, der kommer ud af systemet som varmeenergi. Med disse oplysninger, kan du få en god idé som system ville være et godt valg for dit hjem.En højeffektiv gas ovn kan især appellerer til dem, der bor i et koldere klima. Mens en højeffektiv enhed kan koste mere i første omgang, kan det hurtigt betale for sig selv i lavere naturgas regninger. Højeffektive enheder har typisk færre emissioner samt, hvilket betyder, at de er mere miljøvenlige.

Installation

Leje en entreprenør til at installere din ovn. Få alt skriftligt. Dette omfatter udgifter til anlæg for gas ovn samt alle elektriske og VVS arbejde nødvendigt at sætte ovnen på plads. Kontrakten bør også omfatte alle omkostninger ved installation kanalsystem samt udluftning ovnen uden for. Kontrahenten skal også være ansvarlig for at udfylde eventuelle papirer involveret i at få din gas ovn installeret til bygningsreglementer i din kommune.Sørg for, at kontrahenten kommer stærkt anbefales. Tjekke med den lokale Better Business Bureau. Få referencer.Læs omhyggeligt alle kontrakter før undertegnelsen dem. Også omhyggeligt læse den garanti, der følger med dit gasfyr.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com