Hvad at vide om badeværelse Renovering?

July 1

Hvad at vide om badeværelse Renovering?

Renovering af et badeværelse er et begreb, der dækker en bred vifte af detaljerne. Nogle projekter vil kræve meget mere planlægning, design og arbejde end andre. Mange af de vigtigste ting, du bør vide om renovere dit badeværelse vil gælder uanset størrelsen af opgaven. Planlægger videre mens bevæbnet med nogle grundlæggende viden kan gøre hele processen kører mindst lidt mere jævnt.

Drage fordel af forstyrrelser

I de fleste tilfælde, renovere et badeværelse betyder, forlader det den måde, det vil i sidste ende ser for flere år, før der foretages betydelige ændringer. Det betyder, at drage fuld fordel af den omvæltning, forårsaget af renovering at vurdere alle ændringer til det rum du ønsker. En renovering at bytte ud ældre bøtter og forfængelighed for opdaterede modeller kan optage ny belysning meget mere effektivt end venter på at gøre belysning jobbet i sig selv. Kig rundt på hvad der ikke er en del af din renovering og alvorligt overveje omkostningerne på arbejdskraft og afbrydelse af dine daglige aktiviteter versus de faktiske omkostninger for at betale for ekstra renoveringsprojekter.

Gulvbelægning

Når en del af renoveringen vil være ny gulvbelægning, Sørg for, at overflademateriale du vælger modstår både pletter og vand. Et afgørende aspekt i planlægger en ændring af Gulvbelægning er at kontrollere underlag når du måler til højden på det nye gulv.

Omarrangere plantegning

Ikke alle problemer med den nuværende badeværelse situation er faktisk relateret til firkantede optagelser. En renovering giver dig mulighed for at overveje sådanne projekter som flytte vægge eller inventar til Udnyt pladsen bedre. Din renovering planer kan bare ender afsløre, hvad du troede var forårsaget af mangel på plads var faktisk et problem med grundplan.

Radiant gulvvarme

Renovere et badeværelse normalt betyder, at rummet vil være underlagt nogle niveau af nedrivning, så din plan kan også omfatte tilsætning af en strålende gulvvarme system. Vandrør, elektriske elementer eller luftkanaler er indstillinger for levering af varme gennem en strålende system. De fleste eksisterende gulvoverflader er kandidater til denne tilføjelse, men altid tjekke først for at sikre.

Støv beskyttelse

En af biprodukter af renovering af badeværelse, næsten uanset omfanget af jobbet, er produktionen af støv. En betydelig mængde af støv kan resultere i irritation af øjne og problemer vejrtrækning. Når renovere badeværelset, tape en plastbarriere på døren at holde ned på mængden af støv, der undslipper i resten af huset. Andre måder at styre støv omfatter lukning opvarmning/afkøling duct registre og dække over tilstødende tæpper og tæpper.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com