Hvad at vide om metaldetektorer

November 24

Hvad at vide om metaldetektorer

Metal detektorer kan være både nyttig og sjov og endda begge på én gang. Når du vælger metaldetektorer, gælder visse viden for dem alle uanset prisen for detektoren. Disk del af detektoren bør forblive parallelt med jorden så meget som muligt under din afsløre fejer. Glat, selv fejer vil give bedre resultater end rykvise bevægelser. Hovedtelefoner giver bedre påvisning end den indbyggede højttaler. Hvilken type af detektor du køber afhænger af den tilsigtede brug og hvor ofte du planlægger at bruge den. En grundlæggende model detektor er ofte velegnet til begyndere eller den lejlighedsvise hobbyist.

Metaldetektor Basics

Metal detektorer er tilgængelig i en bred vifte af priser--lave ende koster $50 eller mindre, i juni 2011 og egnet til børn eller første gang brugere på op til speciale detektorer, der kan koste tusindvis af dollars, udpeget til usædvanlige situationer som undersøiske og saltvand afsløring. Selv de mest grundlæggende metaldetektor vil finde en lang række metaller i forskellige størrelser og dybder underground. Generelt, jo dyrere detektoren, flere egenskaber vil det have og jo lettere bliver det at afgøre, om din fundne resultater er potentielle skat eller papirkurven uden at grave dem.

Low-end vs High-end detektorer

Grundlæggende low-end detektorer har normalt kun et par funktioner. Nogle af dem har en volumen enhed (VU) meter, der angiver typen af metal underground. Billig detektorer kan være mindre præcise end dyre, men for grundlæggende afsløre formål, såsom at finde rør underground eller lære at opdage, disse vil gøre. Mid-range detektorer kan koste et par hundrede dollars og tilbyder flere funktioner end de billigste. Mid-range detektorer vil tillade dig at "hak" ud af bestemte frekvenser af metaller så detektoren opfanger kun signaler du ønsker det skal. De dyreste detektorer er normalt for specielle anvendelser, såsom i saltvand, og kan koste op mod $1.000.

Diskrimination - en afsløre sigt

Forskelsbehandling, betyder som den vedrører metaldetektor, at afgøre, hvilken type af metal er under overfladen. Med de fleste metaldetektorer, kan du justere indstillingen for forskelsbehandling at udelade elementer, som du ikke ønsker at afsløre--metal rør, f.eks. Detektoren bipper ikke når man går over elementer, du har valgt ikke at afsløre. For at detektere alle nedgravede rør og metalgenstande underground, forskelsbehandlingen ville være indstillet til nul og vil omfatte alt metallisk, herunder trash, kan gamle søm og sodavand faner. De højeste forskelsbehandling indstillinger registrere bestemte ting, såsom sølv mønter.

Hovedtelefoner vs højttalere

De fleste metaldetektorer omfatter en mulighed for at bruge hovedtelefoner i stedet for den indbyggede højttaler. Hovedtelefon valg er optimal, fordi du kan høre og identificere de varierende detektor lyde meget bedre. Hovedtelefoner vil også forlænge den detektor batteriets levetid. Og hovedtelefoner giver mere privatliv end en højttaler, der er hørbar for alle i området.

Øvelse gør mester

Uanset den detektor, du bruger, er nogle gang påkrævet, indtil du bliver god til at bruge det. Den fejende bevægelse bruges til at registrere underground varer tager lidt øvelse at finde den ideelle hastighed og feje størrelse. Walking eller flytter sig for hurtigt kan betyde mistede genstande under jorden. Efter grave op flere elementer, vil du begynde at vide hvilke toner er egnet til at angive underground uønsket, og som kan betyde mønter og andre værdigenstande. Jo mere du bruger detektor, jo bedre din resultater og erfaringer vil være.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com