Hvad automatisk afrimning på en mikrobølgeovn gør?

October 8

Automatiske afrimning funktion på en mikrobølgeovn smelter frosne fødevarer til at lave mad i mikrobølgeovnen eller ved andre metoder. Mikroovn defrosts mad meget hurtigere, end ved at lade det tø naturligt i køleskabet. Automatisk afrimning også tilbyder bekvemmeligheden i ikke at skulle ændre mange indstillinger.

Sådan fungerer det

Ved hjælp af den auto-afrimning funktion på en mikrobølgeovn, brugeren behøver ikke at sænke niveauet magt eller beregne tiden manuelt. I stedet vil baseret på den vægt, der er angivet af brugeren, ovnen automatisk gøre disse justeringer. En mikrobølgeovn defrosts ved hjælp af byger af lav varme. I mellem anfald af varme overfører den varme dele af maden varme til de koldere dele, giver mulighed for mere selv optøning.

Typer

Nogle typer af automatisk afrimning kun lynhurtig bruger hen til inddata vægten af varen. Ovnen beregner derefter passende effekt og længden af tid. Andre sorter også kræver, at brugeren at vælge typen af fødevarer til optøning---for eksempel, kød, fisk eller fjerkræ. Disse ovne foretage mere specifikke justeringer til magt og tid til at rumme den særlige type af fødevarer.

Brug

Pak varen og placere den på en mikrobølgeovn-safe plade i midten af ovnens piedestal. Vælg den auto-afrimning funktion. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge typen af fødevarer (kød, fisk eller fjerkræ). Derefter input vægten af elementet og vælg startknappen. Et nedtællingsur vises på skærmen for at vise, hvor længe automatiske afrimning cyklus vil tage.

Sikkerhed

Altid koge mad umiddelbart efter optøning for at undgå fødevarebårne sygdom. Bakterier ganger hurtigt i temperatur "farezonen" af mellem 40 og 140 grader Fahrenheit. Efter afrimning, temperaturen i maden kan ligge i farezonen, og så skal anvendes straks.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com