Hvad betyder cyklon tørre betyder i en vaskemaskine?

September 20

En række kommercielle vaskemaskiner og tørretumblere er begyndt at tilbyde en funktion kaldet "cyklon tør." Denne funktion blev patenteret i USA i 2008, ære 2004 koreanske patent gemt af Samsung Elektronik Kompagni. Cyklonen tør teknologi indebærer en kondenserende apparater indgår i en vaskemaskine og tørretumbler, der udledninger kondensvandet og leverer høj temperatur, lav fugtighed luft for at hjælpe spin og tørt tøj og tekstiler.

Komponenter

Vask/tørring maskiner, der bruger cyklon tør teknologi har flere specifikke komponenter. Disse omfatter et varmeapparat til at opvarme luften. kanaler til at distribuere de varme, tørre luft; et kondenserende apparater indeni kanalen som reducerer luftfugtighed; en fan for at tvinge luft igennem kanalerne; en vand kondenserende enhed, der kondenserer vand fra vasket tøj og tekstiler; og cirkulerende kanalerne for at tillade fugt at flygte.

Kondenserende apparater

Inde i selve kondenserende apparatet, der er en grove hugget ind i kabinettet. Ydersiden af kabinettet er en cylinder, men den indvendige beklædning er kanaliseret, således at rillen guider den kondenserede vand ind i en stramning spiral ned kabinettet. Luft afløb forbinder til denne LCVP spiral og hjælper med at drive vand og luft ind i en "cyklon," hvorfra teknologien stammer sit navn. Vandet er filtreret ud, forlader luften, varme og tørre.

Funktion

Kondenserende enhed, flytte luften ind i en Cyclon måde, derfor drev det varme og tørre luft ind i tromlen, hvor tøj og stof er og tørrer vasketøj hurtigere end maskiner med en traditionel tumble-dry funktion. Det bogstaveligt talt tørrer vasketøj, stedet for at vente for varme til at fordampe vand.

Brug

Cyklonen tør teknologier er blevet tilpasset til brug af en række producenter. Samsung, naturligvis, som ophavsmand til teknologien, bruger dette i sin vaskemaskiner og tørretumblere, men cyklon tør funktioner kan findes i maskiner fremstillet og distribueret af Sanyo, LG, Kenmore og Dyson.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com