Hvad betyder "cyklustid" for Trash komprimatorer?

September 10

En papirkurven komprimator kan træde i stedet for en skrald beholder i dit køkken. Som navnet antyder, komprimerer en papirkurven komprimator skrald ind i et lille volumen. Når du køber en papirkurven komprimator, kontrollere de funktioner, der følger med hvert enkelt bestemt apparat. En af specifikationerne at kontrollere er procestid.

Cyklustid

Procestid for en papirkurven komprimator er den tid det tager at starte komprimator og kompakt skrald. Når du starter komprimator, flytter ram nedad mod skraldet. Når stemplet er gået så langt som det kan under komprimering proces, det automatisk vender retninger og bevæger sig opad, tilbage til sit hvilested. For en nystartet taske tager den 27-30 sekunder til at cykle. Som komprimator posen fyldes op med komprimeret skrald, bliver procestid kortere, fordi ram ikke rejser hele vejen ned til bunden af posen. Komprimator ikke kompakt skrald, indtil posen er halvt fyldt.

Trash Compactor tasker

Trash compactor tasker er lavet specielt til komprimator. De er brunt papirposer med et voksagtigt eller plast belægning indeni, at styrke taske og forhindre fødevarer eller saft fra iblødsætning gennem posen. Hvis du bruger en pose ikke mente nemlig komprimator, kan du beskadige komprimator eller rive posen under komprimering proces, forårsager skrald at lække inde opbevaring poseholder.

Type af komprimator

Der findes to grundtyper af trash komprimatorer: en indbygget papirkurven komprimator og en stand-alone komprimator. Indbygget komprimatorer sidde mellem to kabinetter, så du ikke kan se siderne. Du kan sætte en stand-alone komprimator hvor som helst du har en tom plads. En enkeltstående komprimator har færdige sider; sider af den installerede komprimator er ufærdig, fordi de er skjult af kabinetter.

Funktioner

Selvom der findes mange forskellige producenter af trash komprimatorer, er funktionerne lidt det samme. Enhederne har skuffe håndtag for manuelt at trække ud skrald lagerområde, en fodpedal for automatisk åbning af trash døren når dine hænder er fulde af venter skrald, og til og fra knapper. Nogle modeller har en skuffe sikkerhedslås, så børn ikke kan åbne døren eller aktivere on/off-knappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com