Hvad betyder det når dit Whirlpool tørretumbler siger L2?

January 16

Fejlkode "L2" på skærmen på en Whirlpool-mærke tørretumbler indikerer en elektrisk problem, specielt et problem med strømforsyningen til varmelegemet. Dette kan forhindre, at tørretumbleren opvarmning til tørt tøj. Whirlpools kundeserviceafdeling anbefaler flere skridt til at bestemme den nøjagtige karakter af problemet.

Ledninger Basics

Korrekt installeret, en Whirlpool elektrisk tøj tørretumbler trækker strøm gennem to separate afbrydere eller sikringer i dit hjems elektriske service boks. En effektafbryder eller fuse leverer magt til at slå den tørretumbler tromme og køre kontrolelementerne. Den anden leverer strøm til varmelegemet, som er den komponent, der opvarmer luften, der derefter blæser over tøjet i tromlen for at tørre dem. Afbrydere eller sikringer leverer deres magt til tørretumbleren gennem en enkelt stikkontakt, hvilket er grunden til elektriske tørretumblere har brug for en speciel ledning med en tre - eller fire-ben plug, der er forskellig fra en typisk apparat stik.

Check for varme

Når du ser "L2" i Whirlpool tørretumbleren display, først kontrollere, om tørretumbleren faktisk varme op. Sæt kontrolelementer til et opvarmet tør cyklus, starter tørretumbleren og lad den køre i et par minutter. Whirlpool siger, at hvis tørretumbleren har varme, kan du ignorere "L2" kode. I sådanne tilfælde, koden kan er dukket op på grund af et strømsvigt, eller fordi tørretumbleren havde været unplugged. Hvis koden igen efter at have kørt tørretumbleren, trykke på en tast på kontrolelementer til at slette visningen. Koden kan vises op til tre gange efter at have kørt tørretumbleren gennem en cyklus. Efter den tredje gang, men bør ikke koden vises igen.

Udløst kredsløb

Hvis du kan indstille kontrollerne og starte tørretumbleren, men tørretumbleren ikke varme, derefter er den mest sandsynlige forklaring, at effektafbryderen leverer varmelegemet er "udløst," hvilket betyder at det slukket sig selv. Dit hjem elektriske service afkrydsningsfeltet for en udløst breaker, og hvis du finder en, skifte det tilbage på. (Hvis dit hjem bruger sikringer i stedet for breakers, indskrive boksen nemlig en blæst sikring og Udskift det om nødvendigt).

Forkert installeret ledningen

Hvis den tørretumbler netledning er installeret forkert, kan varmelegemet ikke modtage aktuelle, som ville udløse "L2" fejlkode. Dette kan ske, hvis du har skiftet fra en tre-gren ledning til en fire-ben ledning til at matche en forskellige tørretumbler outlet. Instruktionsbog til tørretumbleren skal have vejledning i korrekt installation af ledningen. Afmonterer tørretumbleren og dobbelttjekke installationen. Foretage de nødvendige tilpasninger, derefter tilslutte tørretumbler bagsiden og prøve at køre en opvarmet cyklus.

Beder om hjælp

Hvis displayet viser "L2" og tørretumbler er tromlen ikke tænde på alle, skal apparatet sandsynligvis service. Hvis du er usikker på den ledning installation, eller hvis du er fortrolig med din hjemmets elektriske service boks, tilkalde en elektriker hjælp.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com