Hvad betyder en slange hul Look Like?

May 15

Hvis du se huller i din værftet eller haven, kan du vide, om de er slange huller eller noget andet.

Misforståelser

Det er en udbredt misforståelse at slanger skaber huller i jorden. Slanger er faktisk ikke i stand til at gøre nogen form for hul. Slanger vil imidlertid indtager nogle huller, af andre dyr.

Fakta

Hvis du finder et slange-størrelse hul i din have eller værftet, bør din første bekymring være den skabning, der lavede hullet. Disse huller kan være lavet af mus, spidsmus, crawdads og frække, at nævne nogle få. Nogle slanger kan derefter udnytte disse huller for husly, mad eller æglægning.

Risikofaktorer

Hvis du er bekymret om slanger i din værftet, skal du være opmærksom på andre ting, der kan tiltrække dem. Generelt, vil noget, der vil tiltrække gnavere også tiltrækker slanger. Udover huller, vil slanger også skjule under sten, træ og andet snavs. Fjerne disse elementer for at modvirke slange beboelse.

Identifikation

Der er cirka 2.400 arter af slanger i verden. Det første skridt til at identificere en bestemt slange vil være at blive fortrolig med fælles slanger i din region. Deres største bekymring er sandsynligvis om slangen er farligt. I USA, der er fire farlige giftige slanger: klapperslanger, copperheads, cottonmouths og coral slanger.Klapperslanger er lettest at identificere ved den indlysende rasle på enden af halen. En klapperslange vil ryste sin rangle i advarsel før et angreb.Copperheads har en oval-formet hoved og afrundede skalaer. Deres farver kan variere fra brun til orange eller pink. De er almindeligt forekommende i skovområder og tendens til at være meget genert.Cottonmouths varierer meget i farve og mønster, men let kan identificeres af et par af deres fælles adfærd. De kan lide vand så er usandsynligt, at være observeret, medmindre der er en dam af søen i nærheden. De er også enspændere. Hvis du ser flere sameksisterende i et lille område, er de usandsynligt, at være cottonmouths.Coral slanger er udpræget stribet med rød, gul og sort. En gammel RIM kan bruges til at huske, hvordan til at identificere dem fra look-alikes. "Hvis rød rører gul, du er en døde fyr. Hvis rød rører sort, du er OK, Jack. "

Fordele

Før fordømme et uskyldigt lokale slange, Husk på at de fleste slanger er uskadelige. De lever af gnavere, insekter og orme og forårsager lidt eller ingen skade. Slangerne generelt ikke tygge eller oprette skader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com