Hvad betyder F10 kode på en Frigidaire elektriske rækkevidde?

April 9

Hvad betyder F10 kode på en Frigidaire elektriske rækkevidde?

Frigidaire elektriske intervaller er ikke designet til at varme op en specifik stege temperatur. I selvopholdelse, kan din Frigidaire elektrisk vifte vise en "F10" kode og lukker med ingen mulighed for at tænde den igen. Hvis dette sker, skal du gøre nogle temperatur-relaterede fejlfinding.

Løbske temperatur

Når du vælger en ovntemperatur, er varmeelementer befalet at stige indtil denne temperatur er nået. Hvis din Frigidaire elektrisk vifte sanser, at temperaturen kommer over acceptable grænser, F10-koden vil vise og området vil automatisk lukke ned til at forebygge skader. Ovnen vil ikke komme indtil temperaturen er afkølet betydeligt. Hvis det sker gentagne gange, kan du beskadige din ovn alvorligt.

FTU-Sensor sonde

En defekt FTU-sensor sonde er en af årsagerne til en F10 kode eller overophedning ovn. Sensor sonden formodes at opdage den nøjagtige temperatur i Frigidaire elektrisk vifte hulrum og viderebringe det til ovnens vigtigste kontrol, så den ved hvornår du skal slukke varmeelementer. Følg din ledningsdiagrammet for at finde sondens placering, som kan variere blandt modellerne. Inspicere det for nogen indlysende skader såsom revner eller tårer i ledninger.

Modstand Check

Hvis sonden synes at være intakt, kunne det være brudt internt og giver fejlagtige oplysninger. Tjek det for ohm modstand ved hjælp af et multimeter. Afbryd din ovn magt og følg sondens fører til de forbindelsespunkter. Afbryde dem, og drej din multimeter til at læse ohm modstand. Placer den røde og sorte sonde til hver af terminalerne. Ved stuetemperatur, bør sonden typisk læse omkring 1.100 ohm. Hvis din læsning er langt over eller under det, skal din sonde udskiftes.

Termostat

Andre mulige årsager til en F10 overophede kode omfatter en dårlig termostat, som er forbundet til din Frigidaire elektrisk vifte temperaturstyring. En defekt termostat kunne befale elementer til varme ud over kapacitet, hvis det ikke er korrekt læsning temperaturen objektets grænser. Du kan også teste, for modstand på samme måde som sensor sonden, bortset fra du skal få et "nul" eller infinity rating.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com