Hvad betyder NSF i apparatet Ratings?

October 12

Hvad betyder NSF i apparatet Ratings?

Grundlagt i 1944 som National sanitet Foundation, er NSF non-profit privat organisation dedikeret til at opstille standarder, uddannelse og produktcertificering. Det sætter standarder for apparater og derefter tester produkter inden attestering. Med hovedsæde i Ann Arbor, Michigan, opererer organisationen internationalt gennem samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen. Den nationale sanitet fundament bør ikke forveksles med National Science Foundation, der certificerer videnskabelig forskning processer.

NSF Mark

NSF bruger en række mærker--som alle ser meget ens--med bogstaver NSF indeholdt i en cirkel. Design bruger blå eller sort blæk og kan omfatte hvide bogstaver på en mørk baggrund eller mørke bogstaver på en hvid baggrund. Etiketten kan også omfatte ord selvstændigt registreret eller uafhængigt certificeret i engelsk, fransk eller spansk.

Opvaskemaskiner

NSF standarder for opvaskemaskiner koncentrere sig om sanitet standarder i et forsøg på at kontrol eller grænse madforgiftning tilfælde. Certificering standarder kræver drab på 99,9 procent af bakterier på plader eller redskaber, når rengøres med det apparat sanitizing cyklus.

Tørretumblere

Standarder, der anvendes af NSF til Tørreapparater også beskæftige sig med sanitet. For at blive certificeret, skal tørretumbleren dræber 99,9 procent af bakterier på tøj uden bære nogen af den mikrobielle forurening til fremtidige belastninger.

Tøj skiver

To sæt af NSF standarder findes for tøj skiver. Den første standard, P172, kræver tøj spændeskive til at desinficere tøj ved at dræbe enhver nuværende mikroorganismer. Protokollen P351 omfatter et 95 procents reduktion i allergener såsom støvmider og pet dander.

Andre apparater

NSF sætter standarder forbundet med sanitet og sundhedsmæssige sikkerhed. Det ikke sætte standarder for apparater som komfurer, mikrobølgeovn og køleskabe. Det opstiller standarder for mindre fælles husholdningsapparater såsom kompostering eller forbrænding af toiletter og nogle køkken produkter såsom opskæring bestyrelser og mad opbevaringsbeholdere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com