Hvad betyder pr. lineær foden for kabinetter Mean?

December 30

Hvad betyder pr. lineær foden for kabinetter Mean?

Kabinetter måles på flere forskellige måder, herunder højde, dybde og bredde af kabinettet. Omkostningerne ved kabinettet er baseret på disse faktorer plus materialer, såsom typen af træ, installation og om kabinettet er off-the-shelf eller specialfremstillede. Køkken og badeværelse kabinet projekter er ofte anslået pris af lineære foden. Garage og opbevaring kabinetter sælges pr. enhed samt lineær mund. Skab opbevaringsskabe sælges på projektbasis og pr. enhed.

Definition

En lineær fod er målt i bunden af det samlede antal kabinetter, både dem der er installeret på gulvet og dem monteret over bordplader. For eksempel, hvis du har tre sæt af 36-tommer kabinetter på hver side af vasken, et 24-tommers kabinet over vasken og cook top, plus et 36-tommers kabinet over køleskabet, er dette en i alt 16 lineær fødder. Siderne af kabinettet er ikke medtaget i målingen. Lige måling langs bunden af de nedre og øvre frysere er inkluderet.

Omkostninger afvigelser

En 24 tommers kabinettet koster mindre end et 36-tommers kabinet af de samme materialer, fordi mindre materialer og tidsforbrug bruges til at producere 24-tommers kabinettet. Krydsfiner med en træ finer koster mindre end alle hårdttræ konstruktion. Brugerdefinerede kabinetter til dine specifikationer med hensyn til størrelse og materialer koster mere end kabinetter lavet for køb fra rack. Disse afvigelser indvirker på de krævede lineær fødder for projektet.

Enhedsomkostningerne

Kabinetter er prissat boks pr. Den samme størrelse kabinet kan variere afhængigt af om det er fremstillet af presset træ med en fernis, som dem der findes i garager og lagerområder eller hårdttræ, typisk for køkkenskabe. Feltet Kostpris sandsynligvis omfatter ikke installation og kan ikke engang omfatter forsamling omkostninger.

Projektomkostninger

Projektomkostninger for kabinet og opbevaring i et soveværelse closet vil være baseret på komponenter, kvalitet og installation. Nogle gør det selv-skab arrangørerne er lavet til nem installation af boligejer. Det er dog almindeligt, at et køkken renoveringsprojekt baseres på den lineære optagelser af kabinetterne og omfatter udgifter til kabinetter, rive ud de gamle frysere, forberedelse og installation af de nye kabinetter. Når man sammenligner omkostninger, Sørg for at du sammenligner de samme omkostninger på tværs af bud.

Refacing kabinetter

Hvis du ikke har råd til at erstatte kabinetterne, overveje refacing dem. Den gamle skabslåger og skuffer kan være fjernet og nye dem installeret. Dette giver dig mulighed for at ændre stil dit køkken eller badeværelse inden for visse grænser. Refacing er baseret på den lineære optagelser af de samlede kabinetter. Refinished kabinetter er en anden mulighed. Priser er baseret på den lineære optagelser, hvis du ansætter projektet. Endelig er der mulighed for at lime finer til kabinetterne. Denne omkostning er mindre end refacing men mere end lakering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com