Hvad betyder timer lys på et køleskab?

August 25

GE, Miele og Kenmore er alle apparat mærker ejes af General Electric, som deler mange af de samme komponenter og operativsystemer. Flere forskellige køleskabe deler den samme styrekort, og disse apparater viser typisk kode "Timer" på deres grænseflade, når en generel drift fejl opdages.

Fortolkningen af koden

Generelt elektriske--GE--Miele og Kenmore køleskabe, "Timer" kode angiver, at de vigtigste styrekort videodekoderen. Hvis kontrolpanelet er simpelthen låst, giver slukke maskinen i 20 minutter apparat til "reboot," nulstilling af control panel. Hvis dette mislykkes, betyder det kontrol bord er ophørt med at fungere eller at meddelelsen har været tabt mellem bestyrelsen og resten af kredsløbene.

Symptomer

De vigtigste styrekort gør netop dette: det styrer driften af apparatet. Problemer typisk præsenterer sig selv i en række forskellige måder, herunder en total fiasko at starte eller køre, en fejl i både fryser og køling at nå de ønskede temperaturer som fastlagt på kontrolelementerne eller termostater, eller deres bliver for koldt. Støjende drift er et andet fælles symptom. Separate funktioner, der typisk nægter at operere omfatter manglende evne til at dispensere kølet vand fra automaten, og ice maker ikke gør is. Hvis dispenserne arbejde, er Dæmp eller pulserende dispenser lys som de opererer et andet fælles symptom på control board fiasko.

Reparation

Afbryde køleskabet fra strømforsyningen. Hen til adgang styrekort, fjernes et 6 x 10 tommer panel på bagsiden af køleskabet; Det er holdt på plads af fire skruer. Funktionssvigt bestyrelsen vil blive afsløret. Visuelt inspicere de otte forbindelse stik, at vedhæfte ledninger til styrekort; Hvis man er faldet på grund af den mekaniske funktion af køleskabet, erstatte det på Tom terminalen. Genindføre magt og test.

Udskiftning

Det er langt mere sandsynligt, at videodekoderen kontrol bord; der er ingen bruger - eller tekniker-servicerbare komponenter i bestyrelsens kontrol. Tag et digitalt fotografi, detaljer som farvede ledninger er knyttet til hvilke terminaler, eller tegne en grov plan af disse oplysninger. Frakobl kablerne fastgjort til bestyrelsen og trække bestyrelsen fra hullet udsat ved fjernelse af panelet. Få et nyt Kontrolpanel fra et apparat som forhandler eller et hjem forbedring lagersted, derefter installere panelet udskiftning i en direkte tilbageførsel af processen til fjernelse og tryk kablerne på plads efter foto eller plan. Dette er en ægte "plug-and-play"-projekt, der kræver ingen værktøjer. Eksperter på dele Vælg identificere dette job som "virkelig nemt," med en sandsynlig afslutning tid på mellem 15 og 30 minutter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com