Hvad betyder "tre eller to Ton" betyde, når vi taler om Air condition?

May 9

Hvad betyder "tre eller to Ton" betyde, når vi taler om Air condition?

Ca. 66 procent af alle sommerhuse i USA bruger nogle form af klimaanlægget, og aircondition er ansvarlig for omkring fem procent af landets elforbrug, ifølge den amerikanske afdeling af energi. Der er en række forskellige typer af luftkonditioneringsanlæg, der spænder fra hele bygningen centrale klimaanlæg til lille Vinduesenheder, cool et enkeltværelse. Klimaanlæg er bedømt af deres evne til at køle, hvilket er normalt angivet i britiske termiske enheder eller BTUs. En ældre foranstaltning af kølekapacitet blev udtrykt i tons.

Tons

Et ton er en måleenhed. I det amerikanske system tænker folk normalt på et ton som en målestok for vægt, dvs. ét ton er lig med 2.000 pounds. Men et ton er også et mål for energi. Når den anvendes til aircondition, er en ton et mål for mængden af energi, der kræves til at smelte et ton af is i et 24-timers periode, ifølge Home forbedring Helper hjemmeside. Et ton kan også bruge til at beskrive den effektive køling magt udgivet af et ton is smelter på én dag, ifølge den ovn sammenligne hjemmeside.

Britisk termisk enheder

Ældre klimaanlæg blev målt i tonsvis, men som skrivning af denne artikel amerikanske Department of Energy og de fleste producenter brugt britiske termiske enheder eller BTUs, til at beskrive kølekapacitet af klimaanlæg. BTU repræsenterer mængden af energi der kræves for at hæve temperaturen af 1 pund af vand af 1 grad Fahrenheit.

Sammenligning

Et ton af aircondition kapacitet er lig med 12.000 BTUs. En to-ton klimaanlæg ville være svarende til et 24.000 BTU enhed, og en 36.000 BTU air conditioner ville være det samme som en tre-ton enhed. En to-ton klimaanlæg vil levere de samme kølende effekt som to tons is smelter i dit hjem over en 24-timers periode, ifølge den ovn sammenligne hjemmeside.

Passende størrelse

Forskellige størrelse klimaanlægget enheder er egnede til forskellige størrelser rum. En større kapacitet kølemaskinen er ikke altid den mest effektive og omkostningseffektive valg, ifølge det amerikanske Department of Energy. Enheder, der er for store til dit space kan ikke tilstrækkeligt fjerne fugtighed form plads, mens enheder, der er for lille ikke muligvis giver tilstrækkelig køling. Der er en række faktorer, der kan påvirke størrelsen af klimaanlægget du skal korrekt cool din plads, men en tommelfingerregel er at du har brug for en to-ton, eller 24.000 BTU, enhed til at afkøle en 1.500-square-foot hjem, ifølge det amerikanske Department of Energy.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com