Hvad blanding af olie & Gas bruges i en ukrudt æder?

January 20

Gas-drevne weed spisere kaldes også "string trimmere," fordi ukrudt æder er et brand navn ikke en generisk beskrivelse. Disse græs og ukrudt trimmere har normalt en to-takts motor, også kaldet en to-cyklus motor. De bruger en kombination af gas og olie - med en lille del af olien i blandingen giver smøring til motoren. Blandinger varierer efter produkt, så du bør konsultere producentens anvisninger for præcise blandingen til din specifikke model.

Nuværende fælles forhold

2011 model ukrudt æder FL20, for eksempel, opererer på blyfri gas, med olie tilsættes i forholdet 40: 1. Fabrikanten anbefaler Poulan/ukrudt æder mærket af olie og angiver du kan nå 40: 1-forhold ved at tilføje 3,2 ounce af olie til en gallon af blyfri gas. Det kræver en god kvalitet to-cyklus luftkølet motorolie.

Tidligere modeller

Vejledning til tidligere gør af ukrudt æder viser to nøgletal for Poulan / ukrudt æder: en blandet til en 16:1 gas/olie blanding (1 gallon til 8 ounce eller halv pint) og den anden til en 32: 1 blanding (2 gallon til halv pint). Vejledningen advarer om, at en 32: 1 blanding skal være ledsaget af det fastsatte varemærke-olie, men 16:1 blanding kan være enhver blyfri benzin og enhver god kvalitet af luftkølede 2-cyklus motorolie.

Blande instruktioner

Rigtige forholdet er vigtigt, fordi for meget olie vil foul tændrør, og for lidt vil sætte motoren i fare for overophedning og beslaglæggelse. Du bør aldrig blande olie og benzin i tanken; de ikke blande let og har brug for masser af omrøring og ryster. Heller ikke bør du bruge premium benzin eller gas der indeholder ethanol eller alkohol. Disse bringer carburetion og overophede motoren. Den godkendte blanding metode indebærer at hælde halv gallon af gas i en container, tilføje den nødvendige olie, der dækker det stramt og ryster det blandes i et minut. Tilføje den anden halv gallon og Ryst igen.

Sikkerhed

Ukrudt æder anbefaler blanding og hælde brændstof udendørs, at holde det væk fra gnister eller flammer og ved hjælp af en godkendt container. Det foreslår også bevæger sig mindst 10 fod fra hvor den brændstofpåfyldning fandt sted før start af motoren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com