Hvad blomster er godt for presserende?

September 20

Hvad blomster er godt for presserende?

Pressede blomster kan anvendes til en bred vifte af håndværk projekter eller smukt indrammet som vægkunst. Ikke enhver form for blomst er velegnet til presning; blomster med en enkelt række af kronblade fungerer bedst. Kronbladene bør være tynde og relativt tørt, ikke tykke og saftige som kronblade af impatiens. Blomster kan presses i en traditionel blomst presse, mellem to stykker pap vægtet med tunge genstande eller mellem sider i en tung bog med nonglossy sider.

Bratsch

Bratsch (Viola tricolor) fine blomster er ideel til presning. Bratscher er mindre versioner af stedmoderblomster, og er en af overordnet blomster anvendes i deres udvikling. De har endda en "ansigt" ligner stedmoderblomster, hvilket er stadig tydeligt efter presning. Pressede bratscher er lille nok til at bruge som dekorationer på brevpapir, invitationer eller gave kort.

Kosmos

Kosmos har daisy-lignende blomster, men deres ray-kronblade er firkant i terminal enderne, udstrålende fra en gul center disk. Vælge kosmos for at trykke på snart efter blomstrer åbne, som center disk fortsætter med at rejse som blomst aldre. De mest almindelige farver af sort Cosmos bipinnatus er lyserøde, rødbrun og hvid. Derudover de fint klip, blonder-lignende blade af kosmos er også let trykket og tilføjer endnu en dimension til craft-projekter ved hjælp af pressede blomster. En anden sort, C. sulphureus, har blomster i nuancer af rød, orange, guld og gul, og er også velegnet til presning.

Queen Anne's Lace

Relateret til den fælles gulerod, er Queen Anne's lace (Daucus carota) en populær blomst til presning. Dens lille blomster bæres i klynger, udstråler fra et centralt punkt ligner en paraply, som er typisk for blomster i familien Umbelliferea. Hele klynger er skåret og trykket som en enkelt enhed. De åbne, luftige, lacy virkning og større størrelse gøre pressede Queen Anne's lace en god kontrast til andre pressede blomster tørret som enkelt blomster.

Enkelt Zinnia

En række zinnias (Zinnia elegans) med en enkelt række af kronblade er egnet til at bevare ved at trykke på. De ligner Tusindfryd med korte ray kronblade, og de er ofte bicolored i nuancer af pink, rød, hvid, gul, guld og rust. Undgå at bruge de kaktus-blomstret zinnias med mange rækker af kronblade. De er for tykke til at blive presset og vil sandsynligvis udvikle mug i løbet af processen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com